Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Catalin Predoiu, candidat PNL la Primaria Capitalei: Daca Firea ajunge primar, s-ar transforma incet intr-un capsor foarte dragalas al unei mafii/ Dansa este un produs fabricat, cu marca A3 si marca Voiculescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Catalin Predoiu, candidat PNL la Primaria Capitalei: Daca Firea ajunge primar, s-ar transforma incet intr-un capsor foarte dragalas al unei mafii/ Dansa este un produs fabricat, cu marca A3 si marca Voiculescu

De ce nu si-a asumat Catalin Predoiu candidatura de la bun inceput ci a facut-o abia dupa ce alti trei candidati liberali au esuat inainte sa inceapa campania? Si-a conditionat candidatura de pastrarea in functie? Si cum vrea sa opreasca partidul pandelizarea Bucurestiului in timp ce liberalii propun in Voluntari, orasul condus de Florentin Pandele, un traseist aflat la al patrulea partid in doi ani? Catalin Predoiu raspunde la toate aceste intrebari si lanseaza un atac virulent la adresa principalului candidat, Gabriela Firea, pe care o acuza ca daca va ajunge primarul Capitalei, s-ar transforma intr-un capsor foarte dragalas al unei mafii care, la ora asta, exista in Bucuresti. Predoiu, dupa ce candidatul sectorului patru, Razvan Sava, a anuntat ca va fi sustinut de Piedone: Pana la urma, in campanie trebuie sa dai mana cu toata lumea. Dar vreau sa spun foarte clar: PNL nu face nici o alianta cu nici un Piedone. continuă pe Hotnews

[P] Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta si cum pot fi acestea rezolvate? Vergil Chitac, candidat PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii

Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta? Care sunt planurile si prioritatile candidatului PNL la primarie? Cine este si ce vrea sa faca Vergil Chitac in municipiu daca va ajunge primar? Amiralul r) Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii.

Suma uriasa de bani pierduta de Primaria Capitalei prin contractul de reabilitare a spitalului Foisor (VIDEO)

In plina criza la Sanatate, primaria Capitalei isi permite sa piarda bani europeni. Mai precis, contractul de finantare europeana pentru reabilitarea si modernizarea ambulatoriului spitalului.

Radu Banciu, despre candidatii in cursa pentru Primaria Capitalei: Niciodata riscul de a fi intr-un imperiu al spagii nu a fost mai mare ca pana acum (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 10 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al candidatilor la cursa pentru Primaria Capitalei, debutand cu o intrebare pentru.

Radu Banciu, despre candidatura lui Adrian Severin la Primaria Capitalei: Cu cat ai facut mai multe nenorociri, cu atat te pui mai abitir pe lista asta de candidati. Severin participa la alegeri ca sa nu se plictiseasca (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 8 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cazul candidatului la Primaria Capitalei, Adrian Severin. Dupa ce candidatul a declarat ca.

Adreseaza-i intrebarile tale lui Nicusor Dan! Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei vine la interviurile B1.ro!

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, este, marti, invitatul site-ului B1. ro la un interviu in care vom dezbate principalele teme de campanie. Infrastructura Capitalei,.

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

ALEGERI LOCALE 2016. Scandalul care cutremura PNL. Dupa Blaga, si Predoiu iese la atac!

PNL Bucuresti nu face aliante preelectorale cu nimeni, a declarat joi presedintele organizatiei, Catalin Predoiu.

Primaria Capitalei a dat dispozitiile de expropriere pentru pasajul de la Ciurel si largirea strazii Fabrica de Glucoza

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a dat dispozitiile de expropriere pentru terenurile afectate de Pasajul de la Ciurel si de largirea strazii Fabrica de Glucoza. In cazul Pasajului de la Ciurel se vor expropria 39 de proprietati aflate intre str. General Petre Popovat si str. Amilcar C. Sandulescu - valoarea estimata a acestora fiind de 22 milioane lei. Pentru largirea strazii Fabrica de Glucoza, intre Sos. Petricani si bd. Barbu Vacarescu, se vor expropria 34 de proprietati, valoarea estimata fiind de circa 50 milioane lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )