Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Catalin Predoiu si Gheorghe Falca s-au duelat in motiuni, in fata a peste 300 de PDL-isti buzoieni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Catalin Predoiu si Gheorghe Falca s-au duelat in motiuni, in fata a peste 300 de PDL-isti buzoieni

Buzoianul Catalin Predoiu si primarul Aradului, Gheorghe Falca si-au prezentat, marti seara, la Buzau, proiectele pentru Romania cu care isi propun sa atace in 2014 cea mai inalta functie in stat din postura de candidat al PDL. Peste 300 de membri PDL Buzau au participat la Consiliul de Coordonare Judetean, convocat pentru meciul dintre cei doi aspiranti la statutul de candidat la presedintie. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu si Gheorghe Falca s-au duelat in motiuni, in fata a peste 300 de PDL-isti buzoieni

Buzoianul Catalin Predoiu si primarul Aradului, Gheorghe Falca si-au prezentat, marti seara, la Buzau, proiectele pentru Romania cu care isi propun sa atace in 2014 cea mai inalta functie in stat din postura de candidat al PDL. Peste 300 de membri PDL Buzau au participat la Consiliul de Coordonare Judetean, convocat pentru meciul dintre cei doi aspiranti la statutul de candidat la presedintie.

Catalin Predoiu si Gheorghe Falca au opinii diferite privind unificarea dreptei

Liderii democrat-liberali Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, aflati in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentialele din 2014, au exprimat opinii diferite privind unificarea dreptei in cadrul unei conferinte de presa desfasurate, miercuri seara, la Galati, scrie Agerpres.

FOTO VIDEO Prezidentiabilii Predoiu si Falca vor unificarea dreptei politice, dar in jurul PDL

Cei doi candidati inscrisi in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Presedintia Romaniei , Gheorghe Falca, primar al orasului Arad, si Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, si-au prezentat impreuna motiunile astazi la Focsani.

FOTO Ioan Oltean, uns din nou la sefia PDL Bistrita Nasaud, in prezenta deputatului Andreea Paul si a lui Catalin Predoiu

Duminica, in prezenta a 400 de delegati din tot judetul, Ioan Oltean a fost reales din nou presedinte al organizatiei PDL Bistrita Nasaud. Alaturi i-au fost si presedintii PDL din Salaj, Targu Mures, Satu Mare sau Cluj, precum si deputatul Andreea Paul si viitorul candidat la prezidentiale Catalin Predoiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )