Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cea mai buna piesa rap din ultimul sfert de secol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai buna piesa rap din ultimul sfert de secol

Piesa Thrift Shop, interpretata de Macklemore Ryan Lewis, a fost desemnata cel mai bun cantec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top realizat de editorii revistei americane Billboard. continuă pe Adevărul

TOP: 10 universitati cu cea mai buna reputatie

Universitatile americane domina si anul acesta clasamentul institutiilor cu cea mai buna reputatie din lume, statistica intocmita anual de Times Higher Education . Vezi care este ordinea in clasamentul in care Romania nu a prins niciun loc in primele.

Preturile mondiale ale alimentelor, in cea mai mare crestere lunara din 2012

Indicele preturilor internationale ale alimentelor, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat, in februarie 2014, cea mai importanta crestere lunara de la mijlocul lui 2012.

Ce picioare sexy are Jennifer Lopez! Asculta cea mai noua piesa a ei Ai Luh Ya PaPi!

Jennifer Lopez se pregateste de lansarea unui nou hit, Ai Luh Ya PaPi, la care a filmat zilele acestea si un videoclip. In varsta de 44 de ani, Jennifer Lopez isi etaleaza picioarele superbe, fiind imbracata doar intr-un body alb.

Faze Tari: A fost ingropata cu cascavalul in brate. Unde a fost descoperita cea mai veche bucata de branza din lume; Singurul loc de pe Pamant in care nu exista viata; O bunicuta violenta a atacat un protestatar pro-Kremlin si a castigat lupta

Prima reclama TV la marijuana. Dupa ce comercializarea marijuanei in scop medical a devenit legala in mai multe state americane, au inceput sa apara. Tanara care a bagat frica in sute de oameni! S-a dus sa danseze in club insa toti au fugit de ea cand i-au vazut chipul. Se pare ca tinerele din.

VIDEO Anina Ciuciu, tanara roma care se pregateste la Sorbona sa devina judecator, despre drumul din cea mai mare tabara de romi pana in magistratura: Cheile performantei sunt incurajarea parintilor, vointa si munca

Este indescriptibil cum este sa fii cersetor. Este ceva foarte greu, este ceva foarte jignitor, este o umilinta foarte grea. Marturia apartine Aninei Ciuciu, o tanara roma de de 24 de ani care studiaza dreptul la Sorbona si vrea sa fie judecator. A plecat impreuna cu familia, la varsta de 7 ani, spre Franta. Drumul a fost insa un calvar, a fost nevoita sa cerseasca pentru a supravietui, iar scoala a inceput-o fara sa cunoasca bine limba. Dar a reusit sa recupereze rapid, a facut doi ani scolari in unul singur si a obtinut bacalaureatul stiintific. Voiam, inconstient, indiferent de situatie, sa fiu cea mai buna, sa arat ca sunt cea mai buna, a declarat pentru HotNews. ro, in cadrul unui interviu, Anina Ciuciu.

FOTO VIDEO Telefonul cu cea mai buna camera din lume vine din China

Cel mai nou telefon al chinezilor inovatori de la Oppo va veni pe 19 martie si va avea o camera foto de 50 de megapixeli, lucru confirmat si de ultimele imagini postate pe internet.

Rihanna, cea mai cautata artista pe Spotify din ultimul an si din istorie! Afla aici ce cantarete mai sunt incluse in top 10 pe anul 2014!

Spotify, unul dintre cele mai celebre servicii de streaming muzical, a realizat un top al celor mai cautate si download-ate.

ChiquitaFyffes va fi cea mai mare companie de banane din lume

Compania de fructe irlandeze Fyffes si rivalul sau american Chiquita se vor uni pentru a infiinta cea mai mare companie de comert cu banane din lume, investitie ce se va ridica la aproximativ 1 miliard de dolari, transmite BBC.

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent.

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent, a declarat, duminica, fostul ambasador al SUA in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )