Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Cezar Preda face apel la procurorul general sa se autosesizeze in cazul terenului Ioanei Basescu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cezar Preda face apel la procurorul general sa se autosesizeze in cazul terenului Ioanei Basescu

Vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a lansat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, un apel catre procurorul general al Romaniei sa se autosesizeze in cazul terenului agricol cumparat de fiica presedintelui, Ioana Basescu. continuă pe Adevărul

Cezar Preda ii solicita procurorului general al Romaniei sa se autosesizeze in cazul Calarasi, pentru ca astfel sa inceteze orice comisie parlamentara

Procurorul general alRomaniei sa se autosesizeze in cazul terenului agricol cumparat de fiica presedintelui, Ioana Basescu, a lansat un apel, vineri, vicepresedintele PDL Cezar Preda. Solicit procurorului .

Cezar Preda, apel la procurorul general sa se autosesizeze in cazul Calarasi

Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Cezar Preda, a lansat azi, intr-o conferinta de presa, un apel catre procurorul general al and tarii noastre sa se autosesizeze in cazul terenului agricol cumparat de fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, arata sursele de presa.

Senatul american face apel la Ucraina sa o elibereze pe Iulia Timosenko

Senatul american a aprobat in unanimitate o rezolutie prin care a facut apel la Ucraina sa elibereze pe fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, in contextul in care Kievul spera sa semneze Acordul de asociere cu Uniunea Europeana la finalul acestei luni, conform presei internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )