Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Comisia Europeana propune eliminarea tarifelor de roaming in UE de la 1 iulie 2014

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Comisia Europeana propune eliminarea tarifelor de roaming in UE de la 1 iulie 2014

Comisia Europeana a votat saptamana aceasta pentru eliminarea tarifelor de roaming pentru apeluri telefonice, mesaje si internet in Uniunea Europeana, transmite Euronews. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana si-a propus eliminarea tarifelor de roaming in UE de la 1 iulie 2014

Eliminarea tarifelor de roaming in Uniunea Europeana de la 1 iulie este un proiect al Comisiei Europene, care, daca va primi unda verde de la Parlamentul European, le va crea utilizatorilor conditiile de a vorbi.

Comisia Europeana aduce noi propuneri pentru eliminarea secretului bancar

Comisia Europeana a propus, ieri, extinderea categoriei informatiilor despre clienti, pe care bancile trebuie sa le ofere autoritatilor din UE ca parte a luptei pentru combaterea evaziunii fiscale.

Aproape sigur: Dobrogea va fi Regiunea nr. 9 a Romaniei. Liviu Dragnea: Suntem foarte aproape de a convinge Comisia Europeana

Vicepremierul Liviu Dragnea este aproape sigur ca Dobrogea va deveni a 9-a regiune a Romaniei in viitoarea organizare teritorial-administrativa a tarii. Suntem foarte aproape de a convinge Comisia Europeana, pentru aceasta formula de 8+1 regiuni, ca la caiac-canoe, a declarat Dragnea joi, 13 iunie, la Forumul Cooperarii Descentralizate Romania Franta gazduit de Constanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )