Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Comparatie: LG G3 - HTC One - Samsung Galaxy S5. Care este cel mai bun?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Comparatie: LG G3 - HTC One - Samsung Galaxy S5. Care este cel mai bun?

LG a lansat aseara cel mai performant telefon de pe piata. Cu un ecran 2K, impresionant, dar total nefolositor, LG mizeaza pe cele mai bune performante si pe un redesign al sistemului de operare. Cum se compara cu celelalte telefoane mari de pe piata - HTC One si Samsung Galaxy S5?. continuă pe Adevărul

REVIEW Sony Xperia Z2 - o bruta top model. Adversarul perfect pentru HTC One sau oricare iPhone

Sony a scos pe piata anul acesta Xperia Z2, telefonul sau vedeta. Nu va salva divizia de telefonie a companiei japoneze, dar noi nu ne ferim sa spunem ca e pe podiumul celor mai bune telefoane, cu HTC One si Samsung Galaxy S5 partenere.

FOTO HTC One Ace, fratele din plastic al lui M8, apare in primele imagini oficiale

Prima data am scris despre One Ace, o versiune mai ieftina a varfului-de-gama HTC One M8, la inceputul acestei saptamani. Acum au aparut pe Internet si primele fotografii oficiale cu acest telefon.

FOTO. Logitech lanseaza o husa cu tastatura pentru noua tableta Samsung Galaxy

Logitech lanseaza o husa cu tastatura pentru tableta Samsung Galaxy Tab 4 10.

Microsoft ironizeaza terminalul Galaxy S5 din aeroportul Heathrow

Intr-o miscare de marketing a celor de la Microsoft, gigantul american ironizeaza terminalul Galaxy S5 din terminalul Heathrow. Cu scopul de a-si promova cel mai recent varf de gama, Samsung a decis in urma cu cateva saptamani sa incheie un parteneriat cu unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume. Este vorba de Heathrow din Londra, iar parteneriatul se manifesta prin rebrandingul unui intreg terminal in Galaxy S5. Pornind de la asocierea de termeni ,,Welcome To Terminal Galaxy si lasand [].

Microsoft ironizeaza terminalul Galaxy S5 din aeroportul Heathrow

Intr-o miscare de marketing a celor de la Microsoft, gigantul american ironizeaza terminalul Galaxy S5 din terminalul Heathrow.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )