Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Craciunul le aduce comerciantilor vanzari mai mari cu 50%. Jucariile, tabletele, dar si carnea sunt in topul preferintelor cumparatorilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Craciunul le aduce comerciantilor vanzari mai mari cu 50%. Jucariile, tabletele, dar si carnea sunt in topul preferintelor cumparatorilor

Goana dupa cadourile de Craciun le-a golit anul acesta buzunarele brasovenilor. Cele mai cautate produse sunt jucariile, electrocasnicele, cosmeticele, dar si carnea pentru masa de Craciun. continuă pe Adevărul

S-a votat! Vasluienii vor avea impozite si taxe mai mari incepand din 2014

Incepand din 2014, vasluienii vor plati taxe si impozite locale mai mari cu 16,05%, dupa ce consilierii locali au votat in majoritate majorarea acestor biruri.

Cum au evoluat in 2013 monedele celor mai mari economii ale lumii

Clasamentul celor mai mari economii ale lumii ia in calcul valorile PIB pentru ultimul an incheiat respectiv, anul 2012); astfel, conform datelorBancii Mondiale, in top se afla SUA, urmate de China, Japonia, Germa.

Bianca Dragusanu, cu buzele mai mari ca niciodata

Bianca Dragusanu a inceput cu dreptul colaborarea cu medicul estetician Kasem si are acum buzele, parca, mai mari ca niciodata.

Topul Forbes: Dwayne Johnson, actorul cu cele mai mari incasari in 2013

FOTODwayne Johnson ocupa primul loc in topul Forbes al actorilor care au generat cele mai mari incasari in 2013, intimpce colegii sai din distributia filmului Furios si iute 6, Vin Diesel si regretatul Paul Walker, s-au clasat pe locul al patrulea, respectiv al saselea.

FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Finalul anului ne aduce fata in fata cu cele mai bune gadgeturi ale anului. Dupa ce am stabilit ca HTC One este cel mai bun telefon, astazi vorbim despre tabletele mici, de 7 sau 8 inci.

GALA LSRS Cine sunt cei mai buni 50 de studenti romani de peste hotare in 2013

50 definalisti au fost selectati pentru cele opt categorii ale Competitiei Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul universitar 2012-2013, dintre cei200 de tineri romani care s-au inscris in cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )