Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Cristian Diaconescu, despre finalul summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cristian Diaconescu, despre finalul summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, si Oana Popescu, analist Foreign Policy, discuta cu jurnalistii Adevarul Cristian Unteanu si Diana Rusu despre concluziile Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment incheiat astazi, 29 noiembrie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live 12.30: Finalul summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, si Oana Popescu, analist Foreign Policy discuta incepand cu ora 12. 30 cu jurnalistii Adevarul Cristian Unteanu si Diana Rusu despre concluziile Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment incheiat astazi, 29 noiembrie.

Adevarul Live 12.30: Finalul Summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, si Oana Popescu, analist Foreign Policy, discuta incepand cu ora 12. 30 cu jurnalistii Adevarul Cristian Unteanu si Diana Rusu despre concluziile Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment incheiat astazi, 29 noiembrie.

Traian Basescu, la finalul summitului de la Vilnius: Uniunea Europeana a trecut Prutul

Presedintele Traian Basescu a prezentat, vineri, concluziile summitului de la Vilnius, privind ParteneriatuluiEstic. Parteneriatul estic s-a maturizat in momentul de fata si a inceput sa produsa.

Senatorul PNL Cristian Bodea, despre gazele de sist: Victor Ponta tinde sa alunece spre o dictatura personala

Senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea spune ca Victor Ponta tinde sa alunece spre o dictatura personala in ceea ce priveste exploatarea gazelor de sist. Liberalul mai afirma ca premierul nu se consulta.

VIDEO Serialul Adevarul despre romani si unguri, o poveste despre maghiarizarea romanilor din Ungaria

Adevarul demareaza, incepand de duminica, 1 Decembrie luni, 2 decembrie in editia tiparita), un serial despre relatiile dintre romani si unguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )