Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Daniel Constantin: M-a bucurat foarte tare ca un lant de magazine a inghetat preturile. Maine va fi prezentat in Guvern un raport cu ce se intampla inaintea reducerii TVA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daniel Constantin: M-a bucurat foarte tare ca un lant de magazine a inghetat preturile. Maine va fi prezentat in Guvern un raport cu ce se intampla inaintea reducerii TVA

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat marti ca in sedinta de miercuri a Guvernului va fi prezentata o situatie a preturilor la alimente si a actiunilor ce pot fi luate pentru ca reducerea TVA sa se vada si in preturi. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin Horodniceanu, dupa avizul favorabil primit de la CSM pentru sefia DIICOT: Nu m-am intalnit niciodata cu Gheorghe Nichita (VIDEO)

Daniel Constantin Horodniceanu a sustinut, luni, de la ora 10, interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT. Horodniceanu a fost propus ca sef al DIICOT de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc. Daniel Constan.

Daniel Constantin: Laptele va fi mai ieftin cu 12%. Producatorii de lapte vor primi o plata speciala (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca dupa scaderea TVA-ului laptele va costa cu 12% mai putin. Laptele va costa cu 12% mai putin.

Daniel Constantin, despre discutiile pe care le-a avut cu retailerii: inghetarea preturilor este cea mai buna masura (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, intrebat in ce rubrica sa treaca produsele stricate producatorii care vand in piata: Va trebui trecuta la cantitate vanduta/ Nu se supune procesului de impozitare

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa pe tema noii legi a pietelor ca producatorii ar trebui sa treaca cantitatea de produse care se strica in timpul comercializari in aceeasi rubrica din carnetul de comercializare in care se trec si produsele vandute. Ministrul sustine ca pentru minister nu este importanta cantitatea vanduta pentru ca nu se supune procesului de impozitare, ci cat se produce si cat se comercializeaza. Practic, Daniel Constantin ii indeamna pe produactori sa inscrie in carnetul de comercializare informatii nereale.

Daniel Constantin: inghetarea preturilor, cea mai buna masura

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a facut un mare lant de magazine, potrivit B1 TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )