Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu, noii judecatori ai Curtii Constitutionale, depun luni juramantul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu, noii judecatori ai Curtii Constitutionale, depun luni juramantul

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre noii membri ai Curtii Constitutionale va avea loc luni, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni. La ceremonia de depunere a juramantuluivor fi prezenti presedintele Romaniei si presedintii celor doua camere ale Parlamentului. Cei trei noi judecatori care vor depune juramantul sunt Daniel Morar, numit de presedintele Romaniei, Mona Pivniceru, din partea Senatului, si Valer Dorneanu, desemnat de Camera Deputatilor. continuă pe Hotnews

Aspazia Cojocaru, Ion Predescu si Acsinte Gaspar isi incheie sambata mandatele de judecatori la CCR

Trei judecatori de la Curtea Constitutionala a Romaniei - Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar si Ion Predescu - isi incheie mandatele sambata, 8 iunie, anunta Agerpres. In locul acestora au fost numiti Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu, care isi vor prelua mandatele incepand de luni, dupa ce vor depune juramantul. Daniel Morar a fost numit de presedintele Romaniei, Mona Pivniceru de catre Senat, iar Valer Dorneanu a fost desemnat de Camera Deputatilor.

Trei judecatori de la CCR isi incheie mandatul sambata. Alti trei vor depune juramantul

Trei judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar si Ion Predescu isi incheie sambata mandatul. in locul lor au fost numiti Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )