Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Delfinariul din Constanta este aproape gata. Cum au fost investite cele 13 milioane lei pentru modernizare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Delfinariul din Constanta este aproape gata. Cum au fost investite cele 13 milioane lei pentru modernizare

Una dintre destinatiile turistice simbol din sud-estul Romaniei, Delfinariul din Constanta se pregateste sa-si primeasca turistii. Cladirea Delfinariului a fost modernizata, iar capacitatea lui a fost dublata cu ajutorul unor lucrari care au durat aproape doi ani si au costat 13 milioane lei. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

Masura unica in tara pentru incurajarea natalitatii, in comuna Horia din Constanta

Idee inedita a unui primar din comuna constanteana Horia. Acesta a propus ca mamicile sa primeasca o indemnizatie de 300 de lei pe luna, dupa ce nasc, timp de trei ani. Primarul vrea sa le incurajeze astfel.

Le Parisien: Terorista care a fugit din Franta ESTE iN SIRIA

Publicatia Le Parisien anunta ca Hayat Boumeddiene, presupusa concubina a lui Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de vineri la un magazin kosher din estul Parisului s-ar afla in Siria. Stire.

Ministrul britanic de Externe: Atacul din Paris este produsul conflictului dintre Occident si SIIL. Declaratia nu a fost confirmata oficial

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond foto), ar fi de parere ca implicarea occidentului in conflictele din Orientul Mijlociu este una dintre cauzele majore care a dus la tragedia petrecuta ieri in capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )