Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Un deputat PC il ia la rost pe un localnic din Rosia Montana pentru ca nu l-a asteptat decent imbracat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un deputat PC il ia la rost pe un localnic din Rosia Montana pentru ca nu l-a asteptat decent imbracat

Un localnic din Rosia Montana a fost certat, sambata, de deputatul conservator Cezar Cioata pentru felul in care era imbracat in momentul in care a primit o delegatie de parlamentari. continuă pe Adevărul

VIDEO Obraznicia fara margini a unui deputat fata de un localnic de la Rosia Montana: Stiati ca venim? Nu puteati sa ne asteptati imbracat decent?

Un localnic din Rosia Montana a fost luat la bani marunti de Cezar Cioata, un deputat al Partidului Conservator din Vatra Dornei. Singura grija a parlamentarului a fost sa-l intrebe nu ce crede despre proiectul de exploatare, ci de ce nu s-a imbracat decent pentru intalnire. in plus, i-a aratat si obrazul.

ROSIA MONTANA. Sotia primarului Emil Boc, intre participantii la PROTESTUL din Cluj.

Sotia primarului din Cluj-Napoca, Oana Boc, se afla printre participantii la protestul de duminica fata de proiectul minier de la Rosia Montana, relateaza Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Mii de oameni protesteaza in toata tara Oana Boc a participat la mars insotita de un localnic din Rosia Montana, cei doi purtand un banner cu mesajul Rosia Montana nu-i locala, cand otrava-i nationala. Protestatarii care s-au adunat, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca au plecat in mars .

FOTO VIDEO A patra zi de proteste la Cluj. Rosia Montana e doar inceputul. Avertizam Parlamentul ca vom lua atitudine si fata de multe alte nedreptati

Aproximativ 300 de oameni s-au strans, vineri seara, de la ora 19. 00, in Piata Unirii ca sa-si exprime nemultumirea fata de dorinta Guvernului de a incepe exploatarea miniera la Rosia Montana. Ca si datile trecute, acestia au marsaluit prin centrul orasului, au cerut demisia Guvernului si au blocat traficul.

VIDEO FOTO Protestele la adresa proiectului Rosia Montana continua la Sibiu. Tinerii au cantat melodii patriotice la revolutia generatiei lor

Cateva zeci de persoane, in cea mai mare majoritate tineri, au iesit din nou in strada la Sibiu, pentru a patra zi consecutive, pentru a-si manifesta opozitia vizavi de demararea exploatarii miniere de la Rosia Montana.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au blocat traficul in Capitala

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. La acesta ora sunt cateva zeci de persoane. Manifestantii flutura steaguri tricolore si pancarte. -----------------------------Ora 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana si Barladul e cu noi. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sensOra 20. 05 Protestatarii se deplaseaza pe bulevardul DaciaOra 19. 45 Protestatarii, in numar de cateva sute, au blocat bulevardul Magheru, pe sensul de mers de la Universitate spre Romana.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii au blocat traficul in Capitala / Ei protesteaza in fata sediului TVR

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. -----------------------------Ora 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR, denuntand decizia televiziunii publice de a nu mediatiza protestul. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, Barladul e cu noi sau Vrem cultura, nu cianura. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sens.

VIDEO A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR

Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. -----------------------------Ora 00. 00 Protestul continua in fata sediului Televiziunii Romane. Peste 1. 000 de participantiOra 21. 00 Manifestantii protesteaza in fata sediului TVR, denuntand decizia televiziunii publice de a nu mediatiza demonstratiile. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, Demisia, Barladul e cu noi sau Vrem cultura, nu cianura. Traficul pe Calea Dorobantilor este blocat pe un sens.

UPDATE VIDEO A opta zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Marsul prin Capitala a adunat peste 10.000 de oameni

In cea de-a opta zi de proteste, bucurestenii au organizat un mars de amploare, aratandu-si nemultumirea vizavi de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Marsul a adunat peste 10. 000 de oameni pe bulevardele principale ale Capitalei.

VIDEO A sasea zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Manifestantii si ultrasii au cantat imnul Romaniei pe Bulevardul Regina Elisabeta

Bucurestenii au continuat protestele fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. A fost a sasea zi de manifestatii in centrul Capitalei. Peste 1000 de oameni au ocupat o parte din Bulevardul Regina Elisabeta. Protestatarilor li s-au alaturat si ultrasii veniti de la meciul Romania-Ungaria. De data aceasta, in Piata Universitatii s-a cantat imnul Romaniei, iar jandarmii au fost aplaudati de sute de oameni.

Proiectul Rosia Montana, in dezbatere la Income

Edilii din Rosia Montana si conducerea companiei Gold Corporation au dezbatut in direct la Antena 3, problemele legate de inceperea exploatrilor cu cianura. La discutii nu au dorit sa participe insa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )