Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Un deputat USR a depus o sesizare la DIICOT privind legaturile lui Dragnea cu Tel Drum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un deputat USR a depus o sesizare la DIICOT privind legaturile lui Dragnea cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare la DIICOT pentru ca aceasta institutie sa cerceteze afacerile necurate ale liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit anuntului facut de acesta pe pagina sa de Facebook, referindu-se la legaturile acestuia cu compania Tel Drum. continuă pe Hotnews

VIDEO. Un deputat USR a depus plangere la DIICOT impotriva lui Liviu Dragnea privind legaturile cu firma Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, pentru a depune o plangere penala impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema legaturilor sale cu firma Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere la DIICOT impotriva lui Dragnea privind legaturile cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a mers, luni, la sediul DIICOT, unde a depus o plangere penala impotriva liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la presupusele sale legaturi cu Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

DNA, reactie dupa dezvaluirile Rise Project, privind legaturile lui Dragnea cu firma TelDrum: Procurorii anticoruptie cerceteaza, in rem, o parte din aspectele continute in investigatie, inca din 2016. S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )