Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Dezastru din cauza inundatiilor, in Coreea de Nord: Zeci de mii de case distruse complet, 107.000 persoane stramutate, sute de morti si disparuti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dezastru din cauza inundatiilor, in Coreea de Nord: Zeci de mii de case distruse complet, 107.000 persoane stramutate, sute de morti si disparuti

Inundatiile provocate de ploile masive din Coreea de Nord au ucis 133 de persoane in nord-estul tarii, iar 395 sunt date disparute. De asemenea multe case si o parte a infrastructurii au fost distruse, a anuntat luni o agentie ONU, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Ministerul Roman de Externe a emis o alerta de calatorie pentru Grecia: Autoritatile elene au instaurat stare de urgenta pentru 6 luni din cauza inundatiilor

Ministerul Afacerilor Externe din Romania a emis vineri o avertizare de calatorie pentru Grecia. Autoritatile romane informeaza turistii romani care vor sa se deplaseze spre Grecia sa tina.

Incendiu de vegetatie pe autostrada A1: Traficul a fost blocat din cauza fumului dens (VIDEO)

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica pe autostrada A1, la kilometru 95. Din cauza fumului, traficul a fost blocat, informeaza B1 TV. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Paul.

Reprezentantii ING, explicatii pentru problemele tehnice: Totul s-a intamplat din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. in cazul clientilor care au scos bani din alte bancomate, comisioanele vor fi returnate (VIDEO)

Reprezentantii ING au facut lumina. Banca a explicat ca au existat probleme din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. Cardurile si bancomatele ING nu au functionat aproape jumatate de zi.

Situatie zguduitoare la lotul national de lupte al Romaniei: Un maseur a murit din cauza infestarii cu virusul HIV (VIDEO)

Situatie zguduitoare la lotul national de lupte al Romaniei! Un maseur a murit din cauza infestarii cu virusul HIV. Vestea a facut ravagii in randul sportivilor care trebuie sa isi faca acum.

Istoricul Neagu Djuvara anuleaza conferinta programata pentru 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate

Istoricul si scriitorul Neagu Djuvara, care a implinit varsta de 100 de ani in aceasta vara, a anuntat ca isi va anula conferinta Ce-am facut in ultima suta de ani, programata pentru data de 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza reprezentantii Teatrului National Bucuresti.

Trafic ingreunat pe Soseaua de Centura a Capitalei, din cauza unor lucrari de asfaltare

Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Capitalei se desfasoara pe o singura banda, pe o portiune din zona Chitila, din cauza unor lucrari de asfaltare, programate sa dureze pana luni, anunta Centrul Infotrafic.

Lacul Baikal risca sa dispara: Cel mai mare lac cu apa dulce de pe Planeta, in pericol din cauza investitiilor masive ale Mongoliei in construirea de centrale hidroelectrice si baraje

Lacul Baikal este in pericol. Cel mai mare lac cu apa dulce al planetei risca sa dispara, asa cum s-a intamplat cu Marea Aral, din cauza lucrarilor de irigatie facute in timpul fostei.

Marfuri de 14 miliarde dolari, blocate in apele internationale din cauza problemelor financiare ale unui transportator naval coreean

Marfuri de pana la 14 miliarde de dolari au ramas blocate in apele internationale, din cauza problemelor financiare ale transportatorului naval sud-coreean Hanjin Shipping, informeaza Wall Street.

Situatie zguduitoare la lotul national de lupte al Romaniei: Un maseur a murit din cauza infestarii cu virusul HIV

Situatie zguduitoare la lotul national de lupte al Romaniei! Un maseur a murit din cauza infestarii cu virusul HIV. Vestea a facut ravagii in randul sportivilor care trebuie sa isi faca acum.

Cerealcom Dolj a refuzat sa livreze grau Egiptului din cauza modificarii termenilor contractuali

Traderul de cereale Cerealcom Dolj a informat joi ca a refuzat sa livreze grau Egiptului din cauza prevederilor privind continutul de cornul secarei, dezmintind informatiile aparute anterior in presa potrivit carora inspectorii egipteni au refuzat o livrare de 63. 000 de tone de grau romanesc aflata in portul Constanta, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )