Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO La doar patru ani este mai inteligenta decat 99% din oamenii de pe planeta si a intrat in clubul geniilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO La doar patru ani este mai inteligenta decat 99% din oamenii de pe planeta si a intrat in clubul geniilor

O fata de patru ani din Statele Unite ale Americii poate recita capitala fiecarei tari din lume, este mai desteapta decat parintii sai si a devenit ultimul membru al grupului Mensa, considerat clubul geniilor. continuă pe Adevărul

Patru ani de la alegerile parlamentare anticipate din anul 2009 care au trimis comunistii in opozitie

Astazi se implinesc patru ani de la alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie 2009 in urma acestui scrutin, patru formatiuni politice au format Alianta pentru Integrare Europeana 1, iar Partidul Comunistilor a trecut in opozitie.

Daniel Constantin: Lucrurile au mers bine in agricultura. Estimam o crestere economica mai mare decat prognoza

Ministrul agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, ca Guvernul estimeaza o crestere economica mai mare decat prognoza de 2 - 2,2%, si asta pentru.

Rata creditului Prima Casa in lei este cu 30% mai mare decat cea in euro

Rata la un credit Prima Casa in lei este, in prezent, cu 30% mai mare fata de rata la un credit in euro, potrivit unei analize Imobiliare.

Protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, in valoare de 2 mil euro pe patru ani

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti pentru cresterea performantei si promovarea echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti CSMB), ce apartine municipalitatii. Protocolul de colaborare se desfasoara pe o perioada de 4 ani, iar CSMB va contribui cu doua milioane de euro pentru sustinerea echipelor de baschet Steaua CSM din Liga Nationala si Liga I. Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, o fundatie infiintata anul trecut, va consilia celelalte doua echipe cu privire la cheltuirea banilor astfel incat acestia sa fie alocati judicios.

Tottenham refuza o SUMA RECORD. Bale, mai scump decat Cristiano Ronaldo!.

Gruparea Tottenham Hotspur a respins o oferta de 98,5 milioane de euro de la Real Madrid pentru galezul Gareth Bale, conform Mediafax. Transferul putea fi cel mai scump din istoria Realului. In cazul in care Bale va trece la Real, acest transfer ar fi un record. Cu toate ca in timp cota lui Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 milioane euro el a costat 96 milioane de euro atunci cand a fost luat de la Manchester United, ceea ce l-ar face pe Bale cel mai scump jucator achizitionat de madrileni .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )