Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Dosarul Transferurilor: Instanta suprema a incheiat dezbaterile, urmand sa ia o decizie definitiva pe 20 mai

Hotnews Hotnews,
VIDEO Dosarul Transferurilor: Instanta suprema a incheiat dezbaterile, urmand sa ia o decizie definitiva pe 20 mai

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a incheiat, vineri seara, dezbaterile in dosarul transferurilor, sentinta definitiva in cazul celor opt oameni de fotbal pe care instanta inferioara, Curtea de Apel Bucuresti, i-a condamnat la inchisoare cu executare sau cu suspendare urmand sa fie data luni, 20 mai, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dosarul Transferurilor: Instanta suprema a incheiat dezbaterile, urmand sa ia o decizie definitiva pe 20 mai

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a incheiat, vineri seara, dezbaterile in dosarul transferurilor, sentinta definitiva in cazul celor opt oameni de fotbal pe care instanta inferioara, Curtea de Apel Bucuresti, i-a condamnat la inchisoare cu executare sau cu suspendare urmand sa fie data luni, 20 mai, informeaza Mediafax.

UPDATE Instanta suprema se pronunta pe 20 mai in dosarul transferurilor din fotbal

UPDATE: Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa pronunte pe 20 mai sentinta in dosarul transferurilor, in care opt oameni din fotbal sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani, anunta Agerpres.

iCCJ judeca ultimul termen in Dosarul Transferurilor.

George Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Victor si Ioan Becali ar putea afla vinerii daca scapa de inchisoare sau nu. Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca ceea ce ar putea fi ultimul termen al dosarului Transferurilor, recursul greilor din fotbal la sentintele date de Curtea de Apel, potrivit B1. ro. Citeste si Copos: Eu am pierdut sute de milioane de euro din cauza circului din justitie Este de asteptat ca instanta suprema sa ramana in pronuntare dupa ce la termenul trecut .

Nou termen in dosarul Transferurilor. Greii fotbalului sunt asteptati astazi la Curtea Suprema

Vineri are loc un nou termen in dosarul Transferurilor in care cei opt grei ai fotbalul romanesc au fost condamnati la inchisoare. Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gigi Netoiu, Jean Padureanu si Gica Popescu au primit o pedeapsa cumulata de 40 de ani de inchisoare dupa ce ar fi efectuat mai multe tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti.

Dosarul transferurilor: DNA cere marirea pedepselor, avocatii solicita achitarea inculpatilor.

Procurorul DNA a cerut judecatorilor instantei supreme marirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel in cazul celor opt oameni de fotbal judecati in dosarul transferurilor de jucatori, in timp ce avocatii au solicitat achitarea acestora, scrie Mediafax. La termenul de vineri al procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul Directiei Nationale Anticoruptie prezent la instanta a cerut renuntarea la circumstantele atenuante admise de Curtea de Apel Bucuresti in cazul lui Jean .

VIDEO Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor / Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax. UPDATE Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?.

Dosarul Transferurilor: Un procuror al DNA cere pedepse mai mari pentru toti cei implicati

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a solicitat vineri unui complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pedepse mai mari pentru cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, informeaza Agerpres.

Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax.

Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor / Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax. UPDATE Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?.

Marea finala in dosarul Transferurilor se joaca astazi. Greii fotbalului spera la un scor favorabil

Greii din fotbal si-ar putea afla astazi pedepsele in dosarul Transferurilor. La termenul trecut au fost audiati fostul director al Clubului Otelul Galati Mihai Stoica, fostul vicepresedinte de la Dinamo Gheorghe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )