Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO: A doua rectificare bugetara din acestan va avea loc saptamana viitoare

România Liberă România Liberă,
VIDEO: A doua rectificare bugetara din acestan va avea loc saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a doua rectificare bugetara din acest an va fi efectuata peste o saptamana. Seful Guvernului a precizat ca este vorba despre o rectificare pozitiva. continuă pe România Liberă

A doua rectificare bugetara din acestan va avea loc saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a doua rectificare bugetara din acest an va fi efectuata peste o saptamana. Seful Guvernului a precizat ca este vorba despre o rectificare pozitiva.

Ponta, despre a doua rectificare bugetara: Este o rectificare pozitiva

A doua rectificare bugetara din acest an urmeaza sa fie efectuata saptamana viitoare, premierul Victor Ponta precizand ca este vorba despre o rectificare pozitiva.

Victor Ponta: A doua rectificare bugetara va fi efectuata saptamana viitoare si va fi pozitiva

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca saptamana viitoare va fi efectuata a doua rectificare bugetara din acest an, precizand ca este vorba de o rectificare pozitiva. El a precizat ca rectificarea va.

Ponta: A doua rectificare bugetara va fi efectuata saptamana viitoare

A doua rectificare bugetara din acest an va fi efectuata saptamana viitoare, fiind vorba de o rectificare pozitiva, a anuntat premierul Victor Ponta. El a precizat ca rectificarea va fi efectuata si pe baza discutiilor avute in aceste zile cu expertii Comisiei Europene, la Bruxelles.

Membru CE al FIFA: Cred ca editia Cupei Mondiale din 2022 nu va avea loc in Qatar

Theo Zwanziger, membru in Comitetul Executiv al FIFA, a precizat, intr-un interviu pentru Sport Bild, ca nu crede ca Mondialul din 2022 se va disputa in Qatar, informeaza Reuters. Oficialul forului mondial a precizat si motivele pentru care crede ca turneul final nu se va disputa pana la urma in Qatar.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Concert INDILA, in premiera in Romania! Afla CAND si UNDE va avea loc megaconcertul!

Indila, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul Derniere Danse, concerteaza in premiera pentru publicul din Romania,.

Marea Britanie: O tanara a atacat o soferita din cauza unui loc de parcare

O tanara din Marea Britanie a suferit o cadere nervoasa dupa ce o alta soferita a cerut ca fata sa elibereze cel de-al doilea loc de parcare pe care aceasta il ocupa fara motiv, relateaza.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )