Libnet.ro
UNICEF

09:00

Video Elena Udrea a cantat live intr-o emisiune TV

Adevărul Adevărul,
Video Elena Udrea a cantat live intr-o emisiune TV

Prezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a fost invitata, miercuri seara, intr-o emisiune TV, in care a acceptat provocarea prezentatorilor de a canta live, impreuna cu o formatie profesionista. continuă pe Adevărul

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live intr-o emisiune televizata (VIDEO)

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, a interpretat in direct o melodie drept provocare intr-o emisiune televizata. Udrea a fost invitata intr-o emisiune de tip tabloid, ocazie cu care a cantat liv.

VIDEO Elena Udrea a cantat in direct: Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi. Nimic din tine n-ai sa mi dai

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live, miercuri seara, intr-o emisiune de tip tabloid la Kanal D, completand astfel actiunile de campanie electorala cu care spera sa castige simpatia publicului. Udrea s-a mai remarcat printr-o serie de gesturi populiste: vizita la manastirea Tismana, care ulterior a primit de la Guvern 2 milioane de lei, la fel ca manastirea Nicula vizitata de premierul Ponta. Elena Udrea incerca sa para populara si pe pagina sa de Facebook, unde a postat imagini cu ea cumparand salam Victoria, paine si ardei de la alimentara, dar cu IPad-ul in mana.

Elena Udrea a cantat live la TV! Ascult-o si spune cum ti se pare prestatia!

Elena Udrea a uimit pe toata lumea aseara cand, invitata la WOWBiz, s-a ridicat de pe canapea si a urcat pe scena alaturi de bandul emisiunii pentru a canta live o piesa in limba romana. Iata inregistrarea.

Elena Udrea: Condamn ferm ordonanta alesilor traseisti care incalca practic statul de drept (VIDEO)

Candidatul Partidului Miscarea Populara la Presedintie, Elena Udrea, a condamnat ferm Ordonanta Traseismului, declarand joi ca aceasta incalca practic statul de drept. Personal, dar si in calitate de.

Elena Udrea, huiduita in timpul unei vizite preelectorale

Elena Udrea a fost huiduita in Gorj, in timpul unei vizite preelectorale. S-a intamplat in Targu Carbunesti, unde sefa PMP a mers la sarbatoarea care avea loc de zilele orasului. in timp ce Udrea facea o.

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Mai bine ma arunc in Cris decat sa o votez pe Elena Udrea

Dupa ce a fost huiduita in Gorj, in timpul unei vizite pre-electorale, Elena Udrea a fost intampinata cu ostilitate si la Oradea. Dupa ce i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru tara timp de 8 ani, cat a.

Ce spune Elena Udrea la Cluj despre Ponta: Se plimba prin China si isi cumpara mobilier si tablouri, dupa modelul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca se plimba prin China si, dupa modelul lui Adrian Nastase, isi cumpara mobilier si tablouri, dar altceva nu face pentru Romania.

Elena Udrea la Cluj: PMP sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Cluj, ca formatiunea pe care o conduce va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor, considerand ca acest act normativ este mincinos, ipocrit, demagogic si populist.

Elena Udrea: PMP va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema ordonantei privind migratia primarilor

Elena Udrea declarat, luni, ca Partidul Miscarea Populara va sustine o eventuala motiune de cenzura a Aliantei Crestin-Liberale pe tema ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali primarilor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )