Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO! Emil Boc a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

Antena3 Antena3,
VIDEO! Emil Boc a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

De cand e primar, fostul premier Emil Boc nu mai stie ce sa faca ca sa castige capital de imagine. Aflat in concediu in Turcia, Boc si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, dupa modelul celor din State. continuă pe Antena3

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmeaza? [FOTO]

Echipa Playtech. ro a acceptat provocarea virala Ice Bucket Challenge, in cadrul campaniei Prima TV care sustine copiii bolnavi de cancer, din tabara MagiCamp. Lucian Popescu, proaspat membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul stirilor Focus, de sambata, este cel care s-a sacrificat pentru aceasta cauza nobila. Focus Prima Tv a lansat provocarea galeata cu gheata in incercarea de a strange fonduri pentru tabara MagiCamp, un spatiu prietenos si relaxant unde copii diagnosticati cu cancer, cu varste [].

VIDEO Peste 100 de angajati ai companiei New Kopel Romania au participat la dusul cu gheata din campania Ice Bucket Challenge

Cei peste 100 de angajati ai companiei din industria auto New Kopel Group au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de seful companiei si, alaturi de acesta, au participat la popularul dus cu gheata. Compania spune ca va face o donatie catre Alianta Nationala pentru Boli Rare din Romania. Cei de la New Kopel si-au provocat si concurentii la un dus cu gheata. Campania prin care oamenii isi toarna galeti cu apa in cap a pornit de la cateva vedete si acum a luat amploare si la noi.

VIDEO! Andreea Esca a acceptat provocarea ICE BUCKET! A facut dus rece, live, la Stirile PRO TV!

Incredibil, dar adevarat! Andreea Esca a acceptat provocarea Ice Buckett si a facut un dus rece, live, la finalul Stirilor PRO TV de vineri seara. Vedeta PRO TV a donat bani Fundatiei ALS, are se ocupa cu gasirea unui tratament pentru bolnavii de scleroza laterala amiotrofica si a transmis mai departe provocarea catre Catalin Radu Tanase si Loredana.

Obama nu va lua parte la provocarea Ice Bucket Challenge. in schimb, a donat bani

O sursa de la Casa Alba a anuntat insa ca presedintele SUA a donat o suma necunoscuta de bani pentru cercetare in domeniul acestei boli .

Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap. Fostul premier a anuntat ca a donat si o suma de bani pentru cei care.

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

FOTO Ice Bucket Challenge face furori in cel mai nordic judet din tara. Au acceptat provocarea doi viceprimari si directorul Spitalului din Botosani

Isteria Ice Bucket Challenge a cuprins si cel mai nordic judet al tarii. La Botosani insa cei interesati de provocari sunt doar patronii si autoritatile locale. Au acceptat provocarea doi viceprimari si un director de spital. Scopul declarat este tot unul umanitar.

Pamela Anderson critica initiatorii campaniei Ice Bucket Challenge: actrita refuza provocarea pentru ca asociatia ALS face teste pe animale

Pamela Anderson a refuzat sa se alature campaniei Ice Bucket Challenge, menita sa adune fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de scleroza laterala amiotrofica, actrita criticand asociatia ALS ca face teste pe animale pentru a gasi un tratament, scrie Huffington Post.

Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea Ice Bucket, insa a donat bani pentru aceasta cauza

Presedintele american Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea momentului, ASL Ice Bucket Challenge, desi a fost nominalizat la leapsa de mai multe persoane, numarandu-se aici cantaretul Justin Bieber,.

Victoria Beckham si Gwyneth Paltrow s-au alaturat Ice Bucket Challenge! Pamela Anderson, singura care a refuzat provocarea!

Daca Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway sau Jessica Biel au ales sa raspunda afirmativ provocarii Ice Bucket Challenge, de a-si turna in cap o galeata plina ochi cu apa rece ca gheata, Pamela Anderson a hotarat sa se puna impotriva curentului si sa refuze aceasta leapsa!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )