Libnet.ro
UNICEF

23:31

VIDEO Europa League: AS Roma - Astra 4-0/ Sumudica: Aveam impresia ca Totti e pe PlayStation (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Europa League: AS Roma - Astra 4-0/ Sumudica: Aveam impresia ca Totti e pe PlayStation (Rezultatele serii)

Astra Giurgiu a pierdut disputa cu AS Roma, scor 4-0, inregistrand a doua infrangere in grupele acestui sezon de Europa League. La 40 de ani, Francesco Totti a facut spectacol pe Stadio Olimpico, fiind de departe cel mai bun om al meciului. Capitanul italienilor a participat la trei dintre golurile Romei. Totti e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit vreodata in cariera. Aveam impresia ca e pe PlayStation, a spus Marius Sumudica. continuă pe Hotnews

VIDEO Europa League: Zenit - AZ Alkmaar 5-0/ Recital de goluri pentru echipa lui Mircea Lucescu

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a castigat partida din a doua etapa a grupelor Europa League, scor 5-0 cu AZ Alkmaar. Rusii domina categoric grupa din care fac parte, au maximum de puncte si noua goluri marcate dupa doua meciuri disputate.

VIDEO Europa League: Sparta Praga - Inter 3-1/ Inter, de nerecunoscut - A doua infrangere pentru echipa lui Frank Boer

Sparta Praga, echipa eliminata de Steaua in turul trei preliminar al Champions League, a furnizat surpriza serii in Europa League, dupa ce a invins-o pe Inter Milano, scor 3-1. Echipa lui Frank Boer a fost victima si in prima runda a grupelor, cand a pierdut pe teren propriu in fata israelienilor de la Hapoel Beer-Sheva. Inter este ultima in Grupa K, fara niciun punct dupa doua etape disputate.

VIDEO Europa League: Steaua - Villarreal 1-1/ Primul punct obtinut de Steaua in grupa

FC Steaua a remizat cu spaniolii de la Villarreal, scor 1-1, in a doua etapa a grupelor Europa League. Borre 9') a deschis scorul pe Arena Nationala, in timp ce Sulley Muniru a restabilit egalitatea in minutul 20, in urma unui corner la care Golubovic l-a incurcat pe portarul Fernandez si l-a obligat sa scape mingea in careu. Ros-albastrii au dominat jocul in repriza secunda, dar nu au reusit sa mai inscrie. Rukavina 50') a comis hent in careu, insa arbitrul nu a acordat penalty pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf.

MINUT cu MINUT Europa League: AS Roma-Astra Giurgiu 4-0

Ati urmarit joi seara in aceasta pagina meciurile echipelor romanesti in grupele Europa League. Steaua a intalnit pe Villarreal de la 20:00 pe Arena Nationala, in timp ce campioana Astra Giurgiu s-a aflat in misiune imposibila la Roma de la 22:05.

Astra Giurgiu, invinsa de AS Roma, scor 4-0, in etapa a doua din grupele Europa League

Astra Giurgiu a fost invinsa joi seara de AS Roma, cu scorul de 4-0,in meciul din etapa a doua din grupele Europa League, disputat pe Olimpico, informeaza Digi Sport. Italienii au deschis scorul.

Steaua si Astra cauta primele victorii in Europa League (infografic)

Steaua si Astra joaca joi seara cea de-a doua runda in Europa League, dupa primele meciuri in care ambele au pierdut.

Steaua si Astra viseaza la primele puncte in Europa League! Vezi care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

E vremea revansei! Suporterii echipelor romanesti care ne reprezinta in acest an in Europa asteapta cu mare interes al doilea meci din grupele Europa League, dupa ce l-a debutul de acum doua.

Rezultatele meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos care sunt rezultatele meciurilor de joi seara din Europa League.

Europa League: Clasament actualizat in Grupa Stelei

Steaua a terminat egal cu Villarreal, dar a cazut pe locul 4 in Grupa L a Europa League, dupa ce Zurich a batut-o surprinzator pe Osmanlispor. Apasa aici pentru situatia la zi din Grupa Stelei.

Zenitul lui Mircea Lucescu a reusit scorul serii in Europa League, 5-0, contra lui Alkmaar. Ce au facut ceilalti romani, dar si care sunt toate rezultatele din a doua etapa de EL (FOTO)

Etapa a doua din Europa League a adus rezultate surprinzatoare, emotii, dar si multe goluri. Au fost echipe care au incheiat seara multumite si altele care isi fac deja calcule pentru meciurile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )