Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Explozie puternica intr-un bloc din Pitesti. Un copil de sapte ani a murit, iar mama lui a fost ranita. Alti doi copii au ajuns la spital intoxicati cu fum

Adevărul Adevărul,
VIDEO Explozie puternica intr-un bloc din Pitesti. Un copil de sapte ani a murit, iar mama lui a fost ranita. Alti doi copii au ajuns la spital intoxicati cu fum

O explozie a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de patru etaje, cu locuinte sociale, din cartierul pitestean Razboieni. Deflagratia a avut loc din cauza unei butelii nesupravegheate. Proprietara apartamentului a fost ranita, fiind transportata la spital cu arsuri. De asemenea, doi copii au fost dusi la spital fiind intoxicati cu fum. continuă pe Adevărul

VIDEO O fetita de 7 ani a murit, iar mama ei a fost ranita, in urma unei explozii puternice intr-un bloc din Pitesti

O explozie a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de patru etaje, cu locuinte sociale, din cartierul pitestean Razboieni. Deflagratia a avut loc din cauza unei butelii nesupravegheate. Proprietara apartamentului a fost ranita, fiind transportata la spital cu arsuri. De asemenea, doi copii au fost dusi la spital fiind intoxicati cu fum.

Explozie urmata de incendiu intr-un bloc din Pitesti: O fetita de 7 ani a murit, iar o femeie a suferit arsuri

O explozie s-a produs duminica la etajul al patrulea al unui bloc de locuinte sociale din municipiul Pitesti, din cauza unei acumulari de gaze. in urma explozie care a fost urmata de un incendiu, o femeie a fost.

Incendiu intr-un bloc din Pitesti: o femeie a fost ranita, iar mai multi locatari au fost evacuati

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, duminica, la etajul al patrulea al unui bloc de locuinte sociale din cartierul Razboieni al municipiului Pitesti, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, in urma deflagratiei o femeie fiind.

UPDATE Explozie urmata de incendiu intr-un bloc din Pitesti. O fetita de sapte ani, gasita moarta in locuinta unde s-a produs explozia

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, duminica, la etajul al patrulea al unui bloc de locuinte sociale din cartierul Razboieni al municipiului Pitesti, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, in urma deflagratiei o femeie fiind ranita, iar locatarii imobilului fiind evacuati, transmite Mediafax. UPDATE O fetita in varsta de sapte ani a fost gasita moarta de catre pompieri in locuinta unde s-a produs explozia.

EXPLOZIE intr-un apartament din Pitesti. Zeci de oameni au fost evacuati

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, in urma cu putin timp, intr-un bloc de locuinte sociale, din Pitesti. Zeci de locatari au fost evacuati. Cel mai probabil explozia a avut loc in urma unei.

UPDATE. O fetita a murit in explozia din Pitesti

Update 10:40 - O fata de 7 ani a murit in explozia si incendiul dintr-un bloc de locuinte din Pitesti. -------------------O explozie urmata de un incendiu s-a produs, in urma cu putin timp, intr-un bloc.

Un roman si-a construit o casa intr-un CIMITIR din Italia

Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova, informeaza site-ul agentiei AGI, conform Mediafax. Romanul in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )