Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO O femeie din Capitala care a vrut sa voteze a aflat ca altcineva votase in locul ei. Comisia: Cineva a semnat aiurea

Adevărul Adevărul,
VIDEO O femeie din Capitala care a vrut sa voteze a aflat ca altcineva votase in locul ei. Comisia: Cineva a semnat aiurea

O femeie din Capitala, care a vrut sa isi exercite dreptul constitutional de a vota pentru alegerile prezidentiale din 2014, a descoperit ca altcineva a semnat in locul ei pe lista de la sectia de votare. Surse judiciare au precizat ca se fac cercetari cu privire la acest incident. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. O femeie din Capitala care a vrut sa voteze a aflat ca altcineva votase in locul ei. Comisia: Cineva a semnat aiurea

O femeie din Capitala, care a vrut sa isi exercite dreptul constitutional de a vota pentru alegerile prezidentiale din 2014, a descoperit ca altcineva a semnat in locul ei pe lista de la sectia de votare. Surse judiciare au precizat ca se fac cercetari cu privire la acest incident.

UPDATE: Incidente la vot: O femeie din Capitala a constatat ca cineva a votat deja in locul ei, un observator independent sustine ca a fost batut de un primar, iar un batran din Arad a murit dupa ce a votat

Noi incidente au avut loc, duminica, in timpul celui de-al doilea tru al alegerilor prezidentiale. Un barbat din Vrancea a murit imediat dupa ce a iesit din sectia de votare, iar o stampila de vot a disparut dintr- sectie din Capitala. Un observator independent la alegerile din satul Naipu din judetul Giurgiu sustine ca a fost batut de primarul comunei dupa ce a sesizat nereguli la vot.

UPDATE: Icidente la vot: O femeie din Bucuresti a constatat ca cineva a votat deja in locul ei

Noi incidente au avut loc, duminica, in timpul celui de-al doilea tru al alegerilor prezidentiale. Un barbat din Vrancea a murit imediat dupa ce a iesit din sectia de votare, iar o stampila de vot a disparut dintr- sectie din Capitala.

UPDATE: Incidente la vot: O femeie din Bucuresti a constatat ca cineva a votat deja in locul ei

Noi incidente au avut loc, duminica, in timpul celui de-al doilea tru al alegerilor prezidentiale. Un barbat din Vrancea a murit imediat dupa ce a iesit din sectia de votare, iar o stampila de vot a disparut dintr- sectie din Capitala.

O stampila a fost furata de la o sectie de votare din Capitala

O stampila de vot a fost furata, duminica, de la o sectie de votare din Capitala, relateaza B1 TV. Desi presedintele sectiei de votare 323 ar fi trebuit sa inchida procesul de vot, oamenii continua.

Aglomeratie la vot in centrele universitare din Capitala: in Regie se sta ore bune la coada

Cozi s-au format si in campusuri. La fel ca in primul tur, studentii din Regie asteapta de ore bune sa voteze. Asta desi, spre deosebire de primul tur, au avut posibilitatea de a merge acasa, dupa ce executivul.

Miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze la primul tur la prezidentiale

Locuitorii municipiului Slatina sunt indemnati sa participle, vineri 14 noiembrie, la un protest de solidarizare cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2 noiembrie. indemnul, publicat pe reteaua Facebook, este prevazut a avea loc dupa-amiaza pe platoul din fata Prefecturii Olt.

VIDEO. Dragnea: Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, ca Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica. El le-a cerut reprezentantilor PSD din toata tara sa fie atenti la n .

Cezar Preda: ACL va depune luni plangeri pe numele tuturor persoanelor din Buzau care au cerut urna mobila

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, duminica, la Buzau, ca ACL va depune, luni, plangeri penale pe numele tuturor persoanelor din judetul Buzau care apar ca au solicitat urna mobila, pentru a vedea daca.

O batrana din Polonia care fusese declarata moarta s-a trezit dupa 11 ore, la morga

O poloneza de 91 de ani al carei deces fusese constatat la domiciliu de catre un medic si fusese transportata la morga s-a trezit dupa 11 ore, noteaza AFP. Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )