Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

România Liberă România Liberă,
VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Pensia va fi calculata altfel. Astazi, cea mai mica pensie e de 798 de lei, iar cea mai mare - 32.000 de lei

Formula de calcul a pensiei ar putea fi supusa unei noi reforme. Declaratia a fost facuta de catre Ruxanda Glavan, ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, citat de IPN.

Oracle a inchiriat 9 etaje din SkyTower

Oracle Romania, filiala locala a grupului american Oracle Corporation, a inchiriat 9 etaje din cladirea de birouri SkyTower, ceea ce reprezinta cea mai mare tranzactie imobiliara de acest gen de pe piata din Romania din 2015, arata un comunicat remis redactiei. Potrivit unor surse, contractul a fost incheiat pe o perioada de minim cinci ani, iar inchirierea unui etaj ar costa 1-1,5 milioane de euro pe an.

Dumitru (Consiliul Fiscal):Populatia finanteaza cea mai mare parte a datoriei publice, respectiv 96,2 miliarde de lei

Populatia este principalul finantator al datoriei publice a Romaniei, avand in vedere ca bancile cumpara titluri de stat din banii deponentilor persoane fizice, aceasta categorie fiind singura care inregistreaza excedent pe parte de economisire, sustine presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, citat de Agerpres. Dumitru a mentionat ca, in acest context, datoria publica este acolo unde ar trebui sa fie, la 40% fin PIB, iar o crestere peste acest nivel ar deveni critica pentru ca nu are cine sa absoarba aceasta datorie. In plus, el a atras atentia ca trebuie sa avem in vedere ca dobanzile sunt la minime istorice peste tot in lume, insa pe masura ce acestea vor creste, vor creste si costurile Romaniei cu datoria publica.

Elena Bogdan s-a calificat in optimi la Acapulco dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea Elena Bogdan, numarul 527 mondial, produce surpriza pe tabloul principal de la Acapulco Mexic) si ajunge in faza optimilor de finala.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

Descoperire stiintifica uimitoare: O gaura neagra cu o masa de aproape 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi in revista britanica 'Nature', citeaza Agerpres. Aceasta descoperire ar putea pune sub semnul intrebarii unele teorii asupra formarii si cresterii gaurilor negre si a galaxiilor, comenteaza EFE.

14 curiozitati despre Rosia Montana, ce nu stiai despre cea mai cunoscuta comuna din Muntii Apuseni. Cat aur mai este in munte si cat valoreaza

Rosia Montana este cea mai cunoscuta localitate miniera din Romania. Acest statut se datoreaza controverselor ridicate in ultimii ani de proiectul privind exploatarea zacamantului de aur de aici, considerat cel mai mare din Europa. Comuna din Muntii Apuseni are o istorie foarte bogata, cu multe povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta o lista cu 14 curiozitati despre asezarea din inima Apusenilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )