Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO A fost lansat primul trailer pentru Wonder Woman 1984

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost lansat primul trailer pentru Wonder Woman 1984

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru al doilea film Wonder Woman. Supereroina, interpretata de actrita israeliana Gal Gadot, are un nou look, insa isi mentine pasiunea pentru personajul jucat de Chris Pine. continuă pe Adevărul

Wonder Woman 2 primeste primul trailer si confirma revenirea DC Comics pe culmile gloriei

Wonder Woman 2 sau Wonder Woman 1984, dupa cum ii spun apropiatii, tocmai a beneficiat de primul trailer oficial si se anunta a fi spectaculos. in cazul in care esti unul dintre milioanele.

Dupa Deadpool, Ryan Reynolds joaca intr-un alt joc video: premisa fascinanta la Free Guy

Peste doar cateva zile, 6 Underground cu Ryan Reynolds va avea premiera pe Netflix, dar tocmai a ajuns online primul trailer pentru Free Guy, o alta super productie a actorului. Ryan Reynolds a.

Dupa luni de tacere, Ion Iliescu a acordat primul interviu pentru o agentie de presa din Rusia. TASS: A facut o exceptie pentru noi

Dupa doi ani de tacere, timp in care Ion Iliescu nu a dat declaratii sau interviuri pentru presa din Romania, fostul presedinte a acordat un interviu pentru agentia guvernamentala de presa din Rusia, TASS, in care, printre altele, a vorbit despre.

Ela Craciun a fost premiata de Forbes pentru succesul cartilor sale dedicate parintilor

Bloggerul si vedeta TV Ela Craciun a fost premiata de publicatia Forbes pentru contributia sa la educarea si informarea comunitatii de parinti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )