Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO FOTO Centrul Istoric din Slatina renaste incet, dar sigur: infrastructura a fost adusa in secolul XXI

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Centrul Istoric din Slatina renaste incet, dar sigur: infrastructura a fost adusa in secolul XXI

Reprezentantii Primariei municipiului Slatina au anuntat oficial, marti 17 septembrie, finalizarea procesului de reabilitare a infrastructurii din Centrul Istoric al orasului, zona unde sunt 120 de case istorice. Lucrarile au fost efectuate cu pretul a 165 miliarde lei vechi si au vizat partea de infrastructura a perimetrului mentionat. Reabilitarea zonei, spera autoritatile, ar trebui sa duca la revitalizarea intregului perimetru. continuă pe Adevărul

Contabilul unei biserici din Slatina, arestat pentru delapidare.

Contabilul unei biserici din Slatina a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ca si-ar fi insusit ilegal 885. 533 de lei, informeaza Mediafax. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Olt au retinut un barbat, de 29 de ani, din Slatina, pe care il suspectaza de comiterea infractiunii de delapidare. In fapt, acesta este suspectat ca, in perioada 1 iulie 2009 - 13 martie 2012, in calitate de contabil al unei institutii de cult bisericesc, din Slatina, si-ar fi insusit, in mod .

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul.

Ziua 13 de proteste fata de proiectul de la Rosia Montana. Manifestantii au impanzit strazile din Centrul Istoric

Bucurestenii au protestat pentru cea de-a treisprezecea zi la rand fata de deja controversatul proiect minier de la Rosia Montana. De data aceasta cateva sute de oameni au ajuns pe strazile din Centrul Istoric din Bucuresti unde au discutat cu oamenii despre argumente pro si contra.

FOTO Cartierul-cenusareasa Progresul din Slatina, modernizat dupa ani de asteptare

Reprezentantii Primariei municipiului Slatina au anuntat oficial finalizarea lucrarilor in cartierul Progresul, unul dintre cele mai urgisite de pe raza urbei. incepute in august anul trecut, lucrarile au vizat reabilitarea perimetrului cuprins intre strazile Sergent Major Dorobantu Constantin, Basarabilor, Centura Basarabilor si Arcului. Fondurile au avut ca sursa Programul Operational Regional 2007-2013.

VIDEO FOTO Sute de sibieni au marsalui intr-un protrest la adresa exploatarii de la Rosia Montana

Aproximativ 500 de sibieni au iesit duminica in strada pentru a protesta, din nou, la adresa inceperii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

VIDEO FOTO Sute de sibieni au marsaluit intr-un protest la adresa exploatarii de la Rosia Montana

Aproximativ 500 de sibieni au iesit duminica in strada pentru a protesta, din nou, la adresa inceperii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Bel Rom a vandut catre NEPI centrul comercial din Drobeta-Turnu Severin

Casa de avocatura Voicu and Filipescu a asistat recent un vehicul al grupului Bel Rom, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de parcuri comerciale de pe piata imobiliara din Roma and 172;nia, in tranzactia pentru vanzarea catre fondul de investitii sud-african New Europe Property Invest and 172;ments NEPI) a Severin Shopping Center, proiect dezvoltat de client in Drobeta-Turnu Severin si avand o suprafata totala de aproximativ 16. 000 metri patrati.

VIDEO Cum stau locuitorii din Zorleni (Vaslui) cu mainile in buzunare sau la taclale in timp ce pompierii evacueaza apa dupa viitura

O viitura puternica s-a produs, vineri dimineata, pe paraul din localitatea Zorleni, 15 locuinte si 50 de gospodarii fiind inundate. La solicitarea autoritatilor locale, ISU Vaslui a mobilizat in zona mai multe echipaje de pompieri pentru evacuarea apei. In imaginile video din articol se vede cum reprezentantii ISU lucreaza, in timp ce localnicii stau in mijlocul strazii, cu mainile in buzunare sau la taclale, scrie Radu Herjeu pe blogul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )