Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO-FOTO Au inceput pregatirile la cimitirul din Sibiu, pentru inmormantarea regelui Florin Cioaba

Adevărul Adevărul,
VIDEO-FOTO Au inceput pregatirile la cimitirul din Sibiu, pentru inmormantarea regelui Florin Cioaba

Corpul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor este asteptat sa ajunga la Sibiu in aceasta seara. in cimitirul din Sibiu au inceput deja pregatirile. continuă pe Adevărul

O parcela de teren in Cimitirul Municipal Sibiu, concesionata pe 25 de ani pentru mormantul lui Florin Cioaba: Fostul rege va fi inmormantat sambata

O parcela de teren in Cimitirul Municipal Sibiu a fost concesionata de familia Cioaba pentru 25 de ani pentru mormantul fostului rege autointitulat al romilor, relateaza Mediafax. Florin Cioaba va fi.

Florin Cioaba va fi inmormantat alaturi de tatal sau, la cimitirul Municipal din Sibiu

La Sibiu vor incepe pregatirile de inmormantare. Vor fi 3 zile de priveghi, urmate de 30 de zile de doliu pentru romi, in memoria liderului lor nascut pe meleagurile Gorjului. Florin Cioaba va fi inmormantat.

Cum arata palatul lui Florin Cioaba din Sibiu (VIDEO)

Florin Cioaba a locuit in Sibiu alaturi de familia sa. Vila in care a trait este una fastuasa, cu un salon mare, de 130 de metri patrati, pentru oaspeti si evenimente festive, si 10 camere pentru copii si.

Dorin Cioaba: Tatal meu va fi inmormantat vineri, pana atunci va fi depus in Casa Regala din Sibiu

Fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioaba a declarat ca tatal sau va fi inmormantat vineri, la Sibiu, urmand ca la slujba religioasa sa participe numerosi preoti penticostali. Trupul neinsufletit.

Fosta gimnasta Corina Ungureanu demisioneaza din PSD pentru a candida ca independent la europarlamentare 2014

Fosta gimnasta Corina Ungureanu, consilier al primarului municipiului Ploiesti, Iulian Badescu PSD), a anuntat ca demisioneaza din Partidul Social-Democrat pentru a candida ca independent in alegerile europarlamentare din 2014, scrie Max-Media. ro, citand un comunicat de presa semnat de fosta sportiva.

Rudele lui Florin Cioaba vor da in judecata spitalul din Turcia pentru a-si recupera banii

Rudele lui Cioaba vor da spitalul din Turcia in judecata pentru a-si recupera banii, spune imparatul romilor, Iulian Radulescu. Asteapta insa ca trupul neinsufletit al lui Cioaba sa ajunga in tara si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )