Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO FOTO Nemuritorul Francesco Totti a ajuns la 40 de ani - Un om, un simbol, un erou

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Nemuritorul Francesco Totti a ajuns la 40 de ani - Un om, un simbol, un erou

Francesco Totti a schimbat prefixul, legendarul jucator al Romei ajungand la 40 de ani. Un om, un simbol, o iubire - banner afisat de fanii romani pentru idolul lor, chiar in ziua in care Totti isi serbeaza a 40-a aniversare. Campionul devenit erou, a titrat Gazzetta dello Sport. Ajuns la o varsta la care multi sunt deja antrenori, Francesco se pregateste pentru duelul cu Astra Giurgiu din Europa League de joi, 29 septembrie). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a Regelui Romei. continuă pe Hotnews

Italianul Francesco Totti a implinit 40 de ani si se antreneaza la Trigoria pentru meciul cu Astra din Liga Europa

Emblematicul capitan al echipei AS Roma, Francesco Totti, implineste, marti, 40 de ani, el sosind in cursul diminetii la baza de cantonament de la Trigoria, pentru antrenamentul in vederea meciului cu Astra Giurgiu, din Liga Europa.

Te admir din primul moment in care te-am intalnit. Lionel Messi, urare inedita pentru Francesco Totti la aniversarea celor 40 de ani (VIDEO)

Francesco Totti a aniversat marti schimbarea prefixului, jucatorul emblema al Romei implinind 40 de ani. Fotbalistul care a jucat intreaga cariera pentru o singura echipa a fost felicitat de.

Francesco Totti, jucatorul unei singure iubiri. Legendarul fotbalist al Romei implineste 40 de ani

Francesco Totti, jucatorul emblema al Romei, va implini marti 40 de ani. Fotbalistul care si-a dedicat intreaga activitate unei singure echipe schimba prefixul. Dupa ce Totti a marcat golul cu.

Golul 250 pentru Francesco Totti in Serie A! Legenda Romei implineste marti 40 de ani

Francesco Totti a marcat in meciul cu AC Torino cel de-al 250-lea gol in Serie A, toate in tricoul aceleasi echipe, AS Roma.

VIDEO+FOTO. Afro-americanul ucis de politie in Charlotte a fost impuscat in timp ce mergea cu spatele. in filmarea facuta publica de autoritati nu se vede daca barbatul era sau nu inarmat

Politia din Charlotte, statul american Carolina de Nord, a dat publicitatii sambata imagini video ale incidentului in care un afro-american a fost ucis de fortele de ordine si care au declansat un val de proteste in acest oras, transmite duminica AFP, preluata de Agerpres. inregistrarea il arata pe Keith Lamont Scott iesind dintr-o masina si mergand cu spatele, dupa care politia tragand patru focuri in directia sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )