Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO FOTO Ce vedem astazi in cadrul Festivalului International de Teatru - Programul zilei de marti, 16 iunie

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Ce vedem astazi in cadrul Festivalului International de Teatru - Programul zilei de marti, 16 iunie

Evenimente pentru toate gusturile sunt programate si marti, 16 iunie, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Fiesta in centrul Sibiului - programul FITS de duminica, 14 iunie

Cea de-a doua seara a Festivalului International de teatru de la Sibiu a adus ritmurile de samba in centrul orasului. FITS continua astazi cu evenimente variate, pentru toate gusturile.

VIDEO FOTO Spectacol cu figurine uriase in centrul Sibiului - Programul FITS de luni, 15 iunie

Primul week-end al editiei din acest an a Festivalului International de Teatru s-a incheiat cu un spectacol impresionant in Piata Mare din centrul Sibiului.

VIDEO FOTO Feerie in centrul Sibiului - a inceput Festivalul International de Teatru. Programul FITS de sambata, 13 iunie

Mii de sibieni si turisti s-au strans vineri, 12 iunie, in centrul orasului, in prima zi a editiei din acest an a Festivalului International de Teatru.

Sibiul, in pasi de dans. De la West Side Story la Tango la inaltime

Marti si miercuri, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, se va juca West Side Story, un spectacol nonconformist, regizat de coregraful Razvan Mazilu.

Spectacolul lui Gigi Caciuleanu de la Opera Nationala din Iasi, Imagine all the people, ajunge la Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Spectacolul de teatru coregrafic Imagine all the people al coregrafului Gigi Caciuleanu, pus in scena la Opera Nationala Romana din Iasi participa la editia din 2015 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

Olimpia Melinte, in juriul Festivalului International de Film de la Valencia

Actrita Olimpia Melinte va face parte din juriul Valencia International Film Festival Cinema Jove, care va avea loc in perioada 19-26 iunie in Spania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )