Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO FOTO A zecea zi de proteste in Piata Victoriei: 5.000 de persoane au manifestat la Guvern -Vrem sa muncim, nu sa va pazim, Dragnea, nu te vrem, iesi afara din sistem

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO A zecea zi de proteste in Piata Victoriei: 5.000 de persoane au manifestat la Guvern -Vrem sa muncim, nu sa va pazim, Dragnea, nu te vrem, iesi afara din sistem

Protestele antiguvernamentale desfasurate in Piata Victoriei au intrat joi in a zecea zi consecutiva. Aproximativ 5. 000 de oameni au manifestat in aceasta seara in fata Guvernului. 19 In Piata mai sunt cateva sute de persoane22. 10 Aproximativ 1. 000 de manifestanti mai sunt in Piata la aceasta ora22. 01 Protestatarii au aprins din nou luminile telefoanelor si striga Demisia21. 43 Se striga Ceausescu n-a murit, si-a lasat mustata si da noaptea pe furis cate-o ordonanta21. 35 Lumea a inceput sa plece. In Piata mai sunt aproximativ 2. 500 de manifestanti. continuă pe Hotnews

VIDEO A noua zi de proteste in Piata Victoriei: Peste 7.000 de persoane au iesit din casa, pe viscol. Manifestantii au ridicat un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete. Mesaje ale protestatarilor: 600.000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafio

Peste 7000 de persoane au participat miercuri seara, pe viscol, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. Maximum de oameni in Piata Victoriei a fost de 6000, inregistrandu-se dupa ora 21:00. Oamenii au ridicat in piata un om de zapada pe care l-au decorat cu stegulete, iar inainte de protest, dar si in timpul lui, au curatat zona de zapada cu lopeti. S-a scandat Abrogati-l pe Dragnea!, si Ploua, ninge / Noi vom invinge. Ca si in zilele trecute, protestatarii au afisat pancarte cu diferite mesage. Mentionam doua dintre ele: 600. 000 striga Hotii!. Asta-nseamna sa fii mafiot si Sorine, clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam!. Oamenii au scris mesaje in zapada de pe asfalt: Rezistam, Demisia, Afara, RO 10084;65039;.

A zecea zi de proteste in Piata Victoriei: Oamenii continua sa iasa in strada dupa demisia ministrului Justitiei(VIDEO)

30 Peste o mie de persoane protesteaza in fata Palatului Victorie, potrivit News. ro. Cateva sute de oameni s-au adunat joi seara la protestul din Piata Victoriei. Este pentru.

FOTO. Diferenta intre Piata Victoriei dupa 280.000 de protestatari si Palatul Cotroceni, dupa 2500 de protestatari

Duminica seara, la ora 22. 00, ultimii sustinatori PSD au plecat spre case de la Cotroceni, spunandu-si unii altora ca se vor vedea si in serile urmatoare tot in fata Palatului Cotroceni. In urma lor au ramas aruncate pancartele pe care le-au sustinut.

Pregatiri pentru o noua zi de proteste in Piata Victoriei. Primii protestatari au curatat zapada si au scris mesajul REZIST in fata Guvernului (FOTO, VIDEO)

Protestatarii din Piata Victoriei nu s-au lasat intimidati de vremea nefavorabila din capitala, ci au venit cu lopeti pentru a da zapada la o parte si a pregati zona pentru protestele de diseara. Acestia au av.

A opta zi de proteste in Piata Victoriei: Ati obosit deja? Ghinion! Noi nu!(VIDEO)

00Protestul din Piata Victorieis-a incheiat cu o Hora a Unirii. 45Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei, potrivit HotNews. ro.

A opta zi de proteste in Piata Victoriei: Ati obosit deja? Ghinion! Noi nu!

45Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei, potrivit HotNews. ro. Circulatia este blocata spre Calea Victoriei, B-dul Kiseleff si Sos. Titulescu UPDATE.

LIVE VIDEO. A noua zi de manifestatii din Piata Victoriei s-a sfarsit. in ciuda frigului si a ninsorii, aproximativ 5.000 de oameni au protestat impotriva Guvernului Grindeanu. La Cotroceni, aproape 200 de persoane i-au cerut demisia presedintelui Iohanni

Aproximativ 8. 000 de oameni s-au adunat, miercuri seara, in Piata Victoriei, cerand demisia Guvernului Grindeanu, in vreme ce, la Cotroceni, 150 de persoane cer demisia presedintelui Iohannis.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

VIDEO A saptea zi de proteste - Circa 20.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei: Demisia, Jos Iordache, Jos Dragnea

Circa 20. 000 de persoane s-au adunat si luni seara in Piata Victoriei, in a saptea zi de proteste generate de adoptarea de catre Guvern, martea trecuta, a ordonantei de urgenta pentru modificarea codurilor penale, abrogata ulterior. In fata Guvernului, oamenii au scandat: Zi de zi aici vom fi si Ole, ole, ole, Liviu Dragnea lasa-ne!. Pe asfalt in Piata a fost desenat cu creta un mesaj mare: Multumim Romania!.

A saptea zi de proteste in Capitala: Mii de oameni au venit din nou in Piata Victoriei (VIDEO)

20 Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 10. 00 Aproxiamtiv 8. 000 de persoane protesteaza la aceasta ora in fata Guvernului, potrivit Digi 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )