Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Gabi Tamas, condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gabi Tamas, condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

Fotbalistul echipei nationale si al formatiei engleze Watford, Gabriel Tamas, a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a imbatat si a spart usa de la intrare a unei scari de bloc. continuă pe Adevărul

Gabi Tamas, condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare

Gabi Tamas a fost condamnat, miercuri, la 8 luni de inchisoare cu suspendare, dupa un episod petrecut pe 31 mai 2013, informeaza Digisport. Atunci, Tamas a distrus complet o usa din termopan a unui bloc din centrul Bucurestiului, pentru ca apoi sa adoarma pe un pres din fata unui apartament.

Gabi Tamas, condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare dupa incidentul cu usa sparta la betie

Gabi Tamas a primit marti o pedeapsa de opt luni de inchisoare cu suspendare in procesul intentat in anul 2013, cand a fortat intrarea intr-un bloc, beat fiind, si a fost gasit dormind pe un pres din fata unui apartament.

Gabriel Tamas a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

Tulburarea linistii si ordinii publice l-a costat scump pe Gabi Tamas. Fotbalistul a fost condamnat, azi, la opt luni de inchisoare, cu suspendare, insa. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 l-au obligat pe Tamas sa urmeze un program de reintegrare sociala.

Fotbalistul Gabriel Tamas, condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare

Fotbalistul Gabriel Tamas a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce, in luna mai a anului trecut, a distrus usa de la intrarea unui bloc. Apoi, Tamas, beat, a facut scandal si la sectia de.

Nationala a pierdut un titular cert. Gabi Tamas va rata restul preliminariilor din cauza unei accidentari crunte

Gabi Tamas, fundas al lui Watford, s-a accidentat intr-o partida jucata pentru echipa sa de club, iar verdictul medicilor e crunt: ruptura completa a ligamentelor, afectiune care il va tine pe tusa sase luni.

Primarul comunei Sibot din Alba, condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie

Primarul PDL al comunei Sibot, Ilie Tomus, a fost condamnat la pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendare pentru activitati comerciale incompatibile cu functia de primar. Judecatoria Alba Iulia a admis acordul de recunoastere a vinovatiei semnat de Ilie Tomus cu procurorii.

Peste 3.500 de incendii in locuinte, soldate cu 263 de victime, in primele opt luni din 2014. Vezi cauzele izbucnirii incendiilor

Peste 3. 500 de incendii in locuinte, soldate cu 263 de victime, s-au produs in primele opt luni ale anului, principalele cauze fiind, in majoritatea cazurilor, cosurile de fum defecte sau necuratate si.

Gabi Tamas, gafa si accidentare grava la Watford. Poate rata Ungaria si Finlanda

Fundasul Gabriel Tamas a revenit cu succes la echipa nationala in meciul cu Grecia, dar poate rata partidele cu Ungaria 11 octombrie) si Finlanda 15 octombrie).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )