Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Gabriel Stan, viceprimar al Constantei, audiat la DNA: Am venit din greseala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gabriel Stan, viceprimar al Constantei, audiat la DNA: Am venit din greseala

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat luni la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie. Acesta a stat cateva minute in sediul DNA, iar la iesire a declarat cu voia sa se duca la Radu Mazare sa ii dea un pachet, insa din greseala s-a dus la DNA, nu la Curtea Suprema, relateaza B1 TV. continuă pe Hotnews

Gabriel Stan, viceprimar al Constantei, audiat la DNA: Am venit din greseala

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat, luni, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie.

Gabriel Stan, viceprimar al Constantei: Am venit din greseala la DNA (VIDEO)

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat, luni, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acesta a.

VIDEO Gabriel Cotabita: Cand eram mic, ascultam romante si citeam Dictionarul Enciclopedic Roman. Avea si poze

Gabriel Cotabita 59 de ani) s-a chinuit sa ajunga unde este. A iubit rockul, dar a ajuns sa cante muzica usoara. ii era frica sa nu ramana un interpret de restaurant. Au urmat celebritatea si nebunia din jurul acesteia. La un moment dat, a decis sa iasa din lumina reflectoarelor. Zice ca n-ar mai face niciodata asa ceva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )