Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Gafa pentru care Angela Merkel este ridiculizata pe Twitter

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gafa pentru care Angela Merkel este ridiculizata pe Twitter

In timp ce pentru presedintele american Barack Obama vizita la Berlin a fost una roditoare, pentru cancelarul german Angela Merkel intalnirea n-a fost intocmai buna, scrie saptamanalul Der Spiegel. Un comentariu pe care l-a facut Doamna de Fier a Germaniei in timpul conferintei de presa comune cu Obama a devenit viral si a fost ridiculizat de internauti pe Twitter. continuă pe Adevărul

Turcia o avertizeaza pe Angela Merkel sa nu blocheze deschiderea unui nou capitol de negocieri

Ministrul turc al Afacerilor Europene, Egemen Bagis, o avertizeaza pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa nu blocheze deschiderea unui nou capitol in negocierile Turciei cu Uniunea Europeana, scrie.

Timisoara: Primarul a pus 18 politisti locali sa pazeasca cei 40 de palmieri pentru care a platit 10.000 de euro

Dupa ce a achizitionat 40 de palmieri pentru care a platit 10. 000 de euro, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a pus 18 politisti locali in trei schimburi, cate sase pe tura) sa pazeasca arborii exotici zi si noapte, scrie tion. ro. Asta in conditiile in care cetatenii din oras reclama lipsa Politiei Locale in cartierele cu probleme.

Bulgaria renunta la privatizarea companiei feroviare de marfa, pentru care GFR urma sa depuna oferta de preluare

Agentia bulgara pentru privatizare si control post-privatizare a decis sa anuleze procedura de privatizare a diviziei de marfa a Companiei Nationale Feroviare BDZ, pentru care Grupul Feroviar Roman GFR) urma sa.

Utile: Cartofii prajiti sunt adevarate bombe alimentare: 3 motive importante pentru care ar trebui sa-i eviti; Ce risc teribil iti asumi daca sari peste micul dejun!; Unghiile iti spun cum stai cu sanatatea

Cele mai evidente semne ale imbatranirii si cum le poti combate. Se spune ca numai pana la 25 de ani organismul nostru este cu adevarat tanar. Incepand cu aceasta varsta, se instaleaza, incet-incet, zi dupa zi, procesul de. Uite ce sa mananci ca sa ai energie toata ziua! A venit weekenedul si dupa o saptamana de munca resimti oboseala. Pentru a te reface, poti apela cu incredere la cateva alimente din frigider. Iata ce iti da energie. De cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )