Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Ghita Ciobanul a petrecut romaneste de Ziua Nationala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ghita Ciobanul a petrecut romaneste de Ziua Nationala

Cel mai cunoscut baci din Romania a petrecut in cel mai pur stil romanesc Ziua Nationala, cu mancare traditionala si muzica populara autentica. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Mesajul studentilor romani din strainatate de Ziua Nationala

Mandria de a fi roman se simte mai puternic cand esti printre straini. O spun studentii romani plecati la universitati in afara tarii, tineri care au transmis mesaje de solidaritate si de schimbare in bine a tarii, cu ocazia zilei 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Alaturi de ei, si colegii lor straini din toata lumea au spus La multi ani, Romania!.

FOTO VIDEO 1 500 de valceni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada

Valcenii au asistat in numar mare la ceremonialul religios si militar organizat in centrul municipiului Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. 1 500 de persoane au urmarit defilarea Garzii de Onoare compusa din cadre apartinand Garnizoanei Panait Donici, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

FOTO VIDEO 1.500 de valceni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada

Valcenii au asistat in numar mare la ceremonialul religios si militar organizat in centrul municipiului Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. 1 500 de persoane au urmarit defilarea Garzii de Onoare compusa din cadre apartinand Garnizoanei Panait Donici, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

FOTO VIDEO Ziua Nationala la Slatina: La fasole, inainteee!...

Aflat abia la cel de-al doilea an, obiceiul distribuirii de fasole cu vin fiert, devenit deja traditie in multe localitati din tara, a fost reluat la Slatina de catre oficialitatile locale. Peste 1. 000 de asemenea portii au fost pregatite pentru locuitorii urbei care, de Ziua Nationala, au sarbatorit in strada acest moment special. Nu s-au inregistrat incidente cu prilejul actiuniii anterior mentionate.

VIDEO. Studentii romani din strainatate au sarbatorit Ziua Nationala.

Studentii romani din strainatate au sarbatorit pe 1 Decembrie alaturi de colegii lor Ziua Nationala a Romaniei. La 1 decembrie 2013 se implinesc 95 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Liga Studentilor Romani din Strainatate a realizat, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, doua clipuri cu urari de bine pentru romani de la straini din toate colturile lumii.

FOTO - VIDEO Depuneri de coroane si trandafiri oferiti aradenilor, de Ziua Nationala a Romaniei

Autoritatile locale, dar si reprezentantii Universitatii de Vest Vasile Goldis au marcat Ziua Nationala a Romaniei cu depuneri de coroane la statuia corifeului Marii Uniri, Vasile Goldis, apoi la mormintele Corifeilor Marii Uniri: Vasile Goldis, Stefan Cicio Pop si Ioan Suciu, dar si la Crucea Martirilor.

VIDEO Peste 10.000 de sibieni, la parada militara de 1 Ziua Nationala. Mesajele copiilor pentru Romania: Romaniei de Ziua Nationala ii transmit ca o iubesc

O duminica superba, cu soare si cer senin, si mii de sibieni stransi de-a lungul bulevardului Corneliu Coposu. Asa a intampinat fosta capitala culturala europeana Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Ziua Nationala la Alexandria

Sute de alexandreni s-au adunat, astazi, pe platoul de langa Directia Finantelor Publice Teleorman pentru a participa la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala. Unii au indurat doua ore in frig manati de patriotism, altii cu gandul la fasolea data gratis de primarie.

VIDEO Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu festivitati sobre. Distractia incepe abia spre seara

Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu o serie de manifestari patriotice. Autoritatile locale satmarene au depus coroane de flori timp de doua ore la statua lui Mihai Viteazul, Corneliu Coposu,I. Bratianu si Iuliu Maniu, dupa care s-a desfasurat ceremonialul oficial si parada militara. Daca de dimineata, ziua de 1 Decembrie a fost marcata prin manifestari sobre, dupa masa incepe spectacolul.

VIDEO FOTO Cum sarbatoresc giurgiuvenii Ziua Nationala: depuneri de coroane, fanfara, spectacol folcloric, carnati cu fasole, majorete si torte

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput la Giurgiu in jurul orei 10. 00, cu intonarea imnului de stat si depuneri de coroane la monumentul din Parcul Elevilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )