Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO. Guru Bivolaru a fost adus in tara. Miscarea MISA considera ca magistratii francezi au cedat presiunilor politice de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Guru Bivolaru a fost adus in tara. Miscarea MISA considera ca magistratii francezi au cedat presiunilor politice de la Bucuresti

Gregorian Bivolaru a fost extradat in Romania la zece zile dupa ce Curtea Suprema de la Paris a respins apelul facut de liderul MISA la decizia initiala de extradare, anunta DIGI24. Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut MISA) sustine ca decizia prin care Gregorian Bivolaru a fost adus si incarcerat in Romania reprezinta un raspuns al presiunilor politice de la Bucuresti . continuă pe România Liberă

VIDEO. Guru Gregorian Bivolaru a fost adus in tara

Gregorian Bivolaru a fost extradat in Romania la zece zile dupa ce Curtea Suprema de la Paris a respins apelul facut de liderul MISA la decizia initiala de extradare, anunta DIGI24.

Guru Bivolaru se afla in arestul autoritatilor romane! Liderul MISA a fost extradat din Franta. Primele imagini de la aducerea sa in tara (FOTO,VIDEO)

UPDATE: Primele imagini de la aducerea in tara a lui Guru Bivolaru au fost facute publice. Guru Bivolaru a fost adus in tara, acesta fiind extradat dintr-un penitenciar de maxima.

Gregorian Bivolaru a fost adus in Romania. Fondatorul MISA are de executat o pedeapsa de sase ani de inchisoare

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost adus vineri din Franta in Romania, acesta fiind incarcerat la Centrul de Arest Preventiv al Politiei Capitalei. Gregorian Bivolaru, in varsta.

Fondatorul MISA Gregorian Bivolaru a fost extradat din Franta

Fondatorul MISA Gregorian Bivolaru a fost adus in tara din Franta, vineri, pentru a executa pedeapsa de sase ani de inchisoare primita in 2013 pentru act sexual cu un minor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )