Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu

Hotnews Hotnews,
VIDEO Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu

Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca USL se va rupe daca in cursul zilei de luni nu se va lua o decizie in privinta excluderii din alianta a senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. continuă pe Hotnews

Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu

Uniunea Social Liberala se va rupe daca din aceasta alianta nu va pleca senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, a declarat, duminica seara, liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, intr-o interventie telefonica la postul Romania TV.

Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu PLEACA Rosca-Stanescu.

Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, a declarat, duminica seara, ca USL se va rupe daca in cursul zilei de luni nu se va lua o decizie in cazul excluderii din alianta a lui Sorin Rosca Stanescu. Intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, Ilie Sarbu a spus ca USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca-Stanescu. De asemenea, senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a spus, vineri, ca o constructie atat de importanta precum USL nu ar trebui sa aiba de suferit din .

Ilie Sarbu avertizeaza: USL se va rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu

Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a avertizat, duminica seara, ca USL risca sa se rupa maine daca Sorin Rosca Stanescu nu este dat afara din PNL. USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca. E un.

PSD ameninta cu ruperea USL. Ilie Sarbu: Uniunea se destrama maine, daca nu pleaca Rosca Stanescu

Uniunea Social Liberala se va rupe daca din aceasta alianta nu va pleca senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, a atentionat, duminica seara, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Potrivit acestuia, USL nu va mai.

Ilie Sarbu la RFI: Situatia lui Rosca Stanescu degenereaza. PNL trebuie sa ia o decizie, poate chiar de excludere!

PSD nu mai are nici un fel de dispozitie de a trece cu vederea iesirile senatorului liberal, Sorin Rosca Stanescu, spune la RFI liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu. El declara ca lucrurile degenereaza si ca PNL trebuie sa ia o decizie, care poate merge pana la excludere.

Ilie Sarbu, referitor la Rosca Stanescu: Lucrurile degenereaza; PSD nu mai poate trece cu vederea

Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, avertizeaza ca PSD nu mai are niciun fel de dispozitie de a trece cu vederea iesirile senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu, conform RFI.

Ilie Sarbu: PSD nu trece cu vederea iesirile lui Sorin Rosca Stanescu. PNL poate sa-l excluda

PSD nu mai tolereaza iesirile liberalului Rosca Stanescu, a declarat joi liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu. Relatia PSD - PNL devine astfel din ce in ce mai tensionata, din cauza declaratiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )