Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o pe tanara de 25 de ani cu arsuri grave la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o pe tanara de 25 de ani cu arsuri grave la Bruxelles

Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o, marti dupa-amiza, la Bruxelles, pe tanara de 25 de ani cu arsuri grave pe jumatate din corp, au fost date publicitatii de Ministerul Apararii Nationale. Madalina Neculai are arsuri de gradele I, II, III si IV pe circa 40% din suprafata corpului si a fost asistata pe timpul zborului de o echipa medicala SMURD si de o echipa medicala militara. Autoritatile au aprobat transferul la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauza ca niciun spital din Romania nu avea conditii pentru a o trata in siguranta. continuă pe Hotnews

Tanara de 25 de ani cu arsuri grave pe jumatate din corp, transferata la Bruxelles cu o aeronava Spartan

Tanara in varsta de 25 de ani din Tulcea care a suferit arsuri grave pe aproape jumatate din suprafata corpului in urma unui accident produs in noaptea de duminica spre luni a fost transferata la un spital din Belgia. Transferul pacientei s-a facut marti dupa-amiaza cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, care a decolat spre Belgia la ora 15:00. Autoritatile au aprobat transferul tinerei la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauza ca niciun spital din Romania nu are conditii pentru a o trata in siguranta.

Un istoric a gasit casa din Londra in care Shakespeare a scris Romeo si Julieta (FOTO)

Dupa zece ani de cautari, un istoric a identificat locatia casei din Londra in care William Shakespeare a scris Romeo si Julieta, relateaza CNN. Potrivit unor evidente fiscale din anii 1597-1598, se stia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )