Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Imagini cu Regele Mihai la varsta de 8 ani, in 1929

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini cu Regele Mihai la varsta de 8 ani, in 1929

Un filmulet publicat pe youtube de compania de media British Pathe ne arata cum s-a sarbatorit Marea Unire de la 1918, in anul 1929. in prim-plan este regele Mihai al Romaniei, care avea doar 8 ani, prezent la Alba Iulia impreuna cu mama sa Elena. Cei doi erau insotiti de mai multe personalitati politice si militare ale vremurilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Serbarile Unirii in 1929la Alba Iulia, intr-un material British Pathe. Regele Mihai a fost prezent la eveniment

Un filmulet publicat pe youtube de compania de media British Pathe ne arata cum s-a sarbatorit Marea Unire de la 1918, in anul 1929. in prim-plan este regele Mihai al Romaniei, care avea doar 8 ani, prezent la Alba Iulia impreuna cu mama sa Elena. Cei doi erau insotiti de mai multe personalitati politice si militare ale vremurilor.

VIDEO Imagini cu elicopterele doborate in Slaviansk

Doi militari ucraineni au fost ucisi vineri dimineata, dupa ce doua elicoptere MI-24 au fost doborate cu lansatoare de rachete portabile in apropiere de Slaviansk, bastionul insurgentilor pro-rusi din estul Ucrainei, a anuntat ministerul Apararii. Vezi in articol imagini video surprinse cu momentul prabusirii unui elicopter si cu atacul asupra celui de-al doilea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )