Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Imensa neintelegere dintre copii si parintii lor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imensa neintelegere dintre copii si parintii lor

Adevarul e ca majoritatea parintilor care au dat, cel putin o data, in copilul lor, nu sunt monstri. Sigur ca exista exceptii, cazurile patologice prezentate la stirile de la ora cinci. Dar patologia e mereu cumplit de simpla. Viata obisnuita e mult mai complicata si mai nuantata. Asa ca primul lucru pe care vreau sa-l spun e ca bataia copiilor nu e nimic exceptional. E o intamplare din nenumarate familii obisnuite, cu oameni care pot fi numiti normali. Sa consideri ca toti acesti parinti au ceva gresit in ei insisi e o eroare fundamentala de atribuire. Patologia nu e a individului, ci a gestului, a relatiei dintre copii si parintii lor. continuă pe Hotnews

Imensa neintelegere dintre copii si parintii lor

Adevarul e ca majoritatea parintilor care au dat, cel putin o data, in copilul lor, nu sunt monstri. Sigur ca exista exceptii, cazurile patologice prezentate la stirile de la ora cinci. Dar patologia e mereu cumplit de simpla. Viata obisnuita e mult mai complicata si mai nuantata. Asa ca primul lucru pe care vreau sa-l spun e ca bataia copiilor nu e nimic exceptional. E o intamplare din nenumarate familii obisnuite, cu oameni care pot fi numiti normali. Sa consideri ca toti acesti parinti au ceva gresit in ei insisi e o eroare fundamentala de atribuire. Patologia nu e a individului, ci a gestului, a relatiei dintre copii si parintii lor.

Tragedie romaneasca in Spania. Un barbat si doi dintre copii au murit intr-un grav accident rutier

Pentru o familie de romani stabilita in Spania, vacanta petrecuta acasa, in Romania, a avut un final tragic. Sase oameni, printre care si 3 copii, se intorceau in Pamplona, cand masina lor s-a izbit violent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )