Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO. Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, trimisi in judecata in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pasnic contradictiile cu Guvernul.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, trimisi in judecata in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pasnic contradictiile cu Guvernul.

Parchetul General i-a trimis in judecata pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul Mineriada

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Adrian Sarbu si Miron Cozma au fost trimisi in judecata in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul Mineriada, la 27 de ani de la sangeroasele evenimente din Bucuresti

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si Virgil Magureanu au fost trimisi marti in judecata in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, pentru infractiuni de crime impotriva umanitatii.

incepe procesul in dosarul Mineriada: Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu sau Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii (FOTO, VIDEO)

Procurorii de la Parchetul Militar au trimis in judecata dosarul Mineriadei din 1990 in care sunt pusi sub acuzare fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman, fostul director.

incepe procesul in dosarul Mineriada: Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu sau Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii

Procurorii de la Parchetul Militar au trimis in judecata dosarul Mineriadei din 1990 in care sunt pusi sub acuzare fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman, fostul director.

Ion Iliescu, Petre Roman, Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul mineriadei din 1990

Fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, au fost trimisi in judecata astazi pentru infractiuni contra umanitatii de procurorii Parchetului instantei supreme in dosarul mineriadei din 1990, potrivit unor surse judiciare.

BREAKING NEWS. Parchetul General ii trimite in judecata pe Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pas

Parchetul General i-a trimis in judecata pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, trimis in instanta. Ion Iliescu, Petre Roman si Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii

Dosarul Mineriadei a fost trimis, marti, in judecata. Fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul lider al minerilor, Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii iar daca vor fi gasiti vinovati risca detentia pe viata.

Dosarul Mineriada. Parchetul General i-a trimis in judecata pe Iliescu, Roman si Magureanu: Fortele de ordine au facut uz de arma cu munitie de razboi. Minerii au agresat bucurestenii. Evenimentele au urmarit manipularea opiniei publice de catre autoritat

Mai multe persoane, intre care Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, au fost trimise in judecata, marti, in dosarul Mineriadei, pentru crime impotriva umanitatii, care ar fi fost comise in urma cu 27 de ani, a anuntat Parchetul General, care a finalizat ancheta.

Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie, intrebat daca ii vom vedea dupa gratii pe Iliescu, Roman si Magureanu, in dosarul Mineriada: Daca pentru CEDO au fost probe concludente, si pentru ICCJ ar trebui sa fie

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, a declarat, pentru Romania libera, ca, daca pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) au fost probe concludente pentru redeschiderea dosarului Mineriada, si pentru inalta Curte de Casatie si Justitie ar trebui sa fie probe concludente, ca sa ii vedem condamnati pe Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu.

BREAKING NEWS. Parchetul General ii trimite in judecata pe Ion Iliescu si Petre Roman in dosarul Mineriadei. Acuzatia este crima contra umanitatii

Procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )