Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Jens Stoltenberg: Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Jens Stoltenberg: Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

In fata noilor amenintari, NATO depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece, a afirmat miercuri secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, prezent in Polonia pentru a asista la primul mare exercitiu al noii Forte de reactie foarte rapida a organizatiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Jens Stoltenberg: Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

In fata noilor amenintari, NATO depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece, a afirmat miercuri secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, prezent in Polonia pentru a asista la primul mare exercitiu al noii Forte de reactie foarte rapida a organizatiei, scrie AFP.

Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat miercuri ca Alianta depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece incoace. Stoltenberg a facut aceasta declaratie in Polonia, unde se afla pentru a asista la primul mare exervictiu al noii Forte de reactie foarte rapida a NATO, transmite AFP, citata de Agerpres.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Cea mai mare schimbare pentru televiziunea din Romania: ce inseamna trecerea la emisie digitala

Trecerea Romaniei la televiziune digitala terestra produce unblackoutmasiv in Romania, unele dintre cele mai izolate zone si unii dintre cei mai saraci romani vor ramane pe televizoare cu acces doar la TVR1, o singura televiziune, intr-un mod similar perioadei comuniste.

Cea mai mare greseala pe care o facem la micul dejun

Din dorinta de-a avea o dieta cat mai sanatoasa, cu putine calorii si fara alimente bogate in grasimi, multi dintre noi cadem in celalta extrema si mancam la micul dejun numai fructe. Bogate in vitamine si antioxidanti, aceste alimente nu ne pot asigura insa tot necesarul de energie de care avem nevoie dimineata.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO]

Oricine scrie la tastatura de mai mult de cateva saptamani are mari sanse sa aprecieze eficienta conferita de tastatura mecanica Keyboardio. E foarte ciudata estetic. in acelasi timp, aceasta creatie are mari sanse sa va faca incredibil de eficienti la tehnoredactare, asigurandu-va simultan ca pozitia in care va tineti mainile pe taste este una dintre [] Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pregatiri pentru Bucharest International Air Show. Pilotii promit sa faca spectacol la cel mai mare show aviatic din Romania

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare show aviatic din Romania. Prima aeronava straina care a aterizat pe aeroportul Baneasa a fost cea a pakistanezilor. La spectacol, romanii sunt reprezentati d.

Cel mai mare parc natural din estul Europei trebuie reabilitat in trei luni. in caz contrar, primaria ar putea pierde finantarea

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )