Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Klaus Iohannis si-a sarbatorit victoria in alegeri la Sibiu, cu colegii din PNL

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis si-a sarbatorit victoria in alegeri la Sibiu, cu colegii din PNL

Aproximativ 130 de persoane au luat parte, joi seara, la o petrecere organizata pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2014. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis si-a sarbatorivit victoria in alegeri la Sibiu, cu colegii din PNL

Aproximativ 130 de persoane au luat parte, joi seara, la o petrecere organizata pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2014.

Klaus Iohannis: O Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata / Coruptia este principalul dusman al competitiei libere

Presedintele ales Klaus Iohannis a participat miercuri la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE), unde a sustinut un discurs. La evenimentul de la Sala Ronda din Hotel Intercontinental, Bucuresti, a luat parte si procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale lui Iohannis si Kovesi.

The Telegraph: Este victoria lui Klaus Iohannis o dovada ca social media poate ajuta la castigarea unor alegeri?

Klaus Iohannis si sustinatorii sai au valorificat puterea social media pentru a obtine victoria in alegerile prezidentiale din Romania si pentru a-l transforma pe acesta in cel mai popular politician european.

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un.

Sute de liberali, in frunte cu Iohannis si Blaga, sarbatoresc victoria in alegeri la un restaurant din Capitala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, celebreaza rezultatul alegerilor prezidentiale intr-un restaurant din Capitala, insotit de Vasile Blaga si de aproximativ 400 de liberali.

STUDIU IRES: Klaus Iohannis a castigat alegerile datorita Generatiei Facebook, televiziunii si internetului pe telefoanele mobile

Mobilizarea la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale si victoria lui Klaus Iohannis au fost determinate de convergenta intre Facebook, televiziune si telefonia mobila, se arata intr-un studiu post-electoral al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES.

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )