Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Kyocera, primul smartphone din lume cu baterie solara infinita

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Kyocera, primul smartphone din lume cu baterie solara infinita

Kyocera va prezenta la Barcelona tehnologia pe care o astepta omenirea de zeci de ani. Pe o piata pe care smartphone-urile se bat pentru baterii cu autonomii cuprinse intre trei si sapte zile, producatorul Kyocera vine cu tehnologia Whysips Crystal, potrivit phonearena. com . continuă pe România Liberă

VIDEOFOTO: TITAN 4 - Primul smartphone pe care uiti sa-l mai incarci, cu 43 de zile in stand-by

Daca pana acum Elephone P5000, era singurul smartphone cu o baterie uriasa de 5. 350 mAh ce poate fi folosita si pentru a incarca alte telefoane, Wickedleak Wammy TITAN 4 este primul smartphone care promite 4 zile de folosire intensiva, telefoane, multimedia, navigare net si 43 de zile de stand by. Secretul! O baterie de 5330 mAh dar mult mai bine optimizata pe raport consum, interfata, potrivit wickedleak. org.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar [].

VIDEO: XIAOMI M5, un smartphone Octa Core, 4GB DDR4 si display 2K din cristale de safir

Daca nu demult anuntam acordul dintre Samsung si Apple pentru viitoarele telefoane iPhone cu placute DDR4, compania chinezay XIAOMI a anuntat deja primul smartphone din lume dotat cu ultimele tehnologii din gama. Vorbim de un telefon Octa Core pe ultimele procesoare Qualcomm SnapDragon 810 de 2,5 GHz pe 64 de biti, 4 GB RAM DDR4, procesor grafic GPU Andreno 430 cu Open GL 3. 0, display IPS de 5. 5 inch, rezolutie 2K 2560x1440 pixeli), totul sub o carcasa protejata de Corning Gorilla Glass 3 si cristale de safir pentru rezistenta la socuri si zgarieturi, potrivit coolicool. com.

VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

Artemis Network, o companie din Statele Unite, a anuntat recent ca utilizatorii din San Francisco vor putea sa cumpere cartele SIM care se vor conecta la reteaua pCell 5G. Reteaua va functiona doar in raza orasului american, dar ofera viteze de 35 de ori mai mari decat o retea standard 4G, potrivit artemis. com.

Policolor a deschis primul showroom din Oradea

Policolor, producator autohton de lacuri si vopsele, a inaugurat primul show-room din Oradea, de peste 150 de metri patrati, reteaua proprie de magazine ale companiei ajungand astfel la noua unitati, la nivel national, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Rapid a invins Steaua, scor 1-0, in primul derbi din returul Ligii I

Rapid Bucuresti a obtinut o victorie importanta in fata Stelei, scor 1-0, in Ghencea, in derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima din returul campionatului.

VIDEO Cum ajunge praful din desertul Sahara pana in Padurea Amazoniana

Un satelit NASA a monitorizat miscarea norilor de praf din desertul Sahara din Africa pana deasupra Padurii Amazoniene din America de Sud. Astfel, in premiera, satelitul NASA a cuantificat tridimensional cat de mult praf face aceasta calatorie transatlantica.

VIDEO. Elena Udrea: Votul din Parlament nu a fost legal. Avocatii au contestat votul

30: Avocatii Elenei Udrea au contestat votul din Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )