Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO: Life Pure XL, cel mai ieftin smartphone cu 32 GB memorie interna, 4 nuclee si 3 GB RAM

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Life Pure XL, cel mai ieftin smartphone cu 32 GB memorie interna, 4 nuclee si 3 GB RAM

Life Pure XL este cel mai puternic smartphone din prezent la cel mai mic pret de pe piata din gama telefoanelor cu caracteristici competitive. Vorbim de un display 5,5 inch cu o rezolutie de FULL HD 1920x1080 si sticla rezistenta la socuri si garieturi Corning Gorilla Glass 3, potrivit amazon. com. continuă pe România Liberă

Vertu Clous De Paris e cel mai nou smartphone exclusivist care sa starneasca invidia

Fara a reinventa neaparat roata, prin cele cateva lansari anuale, cei de la Vertu sunt foarte eficienti in a anunta telefoane care joaca in alta liga. Noul Vertu Clous De Paris este cea mai noua creatie a britanicilor de la Vertu. Pentru a specula un pic febra cadourilor de Valentines Day, acesta va ajunge pe [].

Gionee renunta sa mai produca telefoane foarte subtiri, dupa ce l-a avut pe cel mai subtire

Desi se pare ca vor lansa unul sau mai multe telefoane la MWC, cei de la Gionee s-au retras oficial din cursa pentru cel mai subtire smartphone. Un producator chinezesc care avea foarte mari sanse sa ramana neobservat, Gionee a devenit relevant in 2014 dupa ce a lansat cel mai subtire smartphone din lume. Preluat [].

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

Cel mai vechi caz de deces in timpul nasterii, descoperit in Siberia

O echipa de arheologi a anuntat descoperirea unui schelet preistoric apartinand unei tinere femei care a murit in timpul nasterii, impreuna cu cei doi gemeni pe care urma sa-i aduca pe lume. Scheletul are aproximativ 8. 000 de ani si este cel mai caz cunoscut de deces in timpul nasterii si, totodata, cel mai vechi caz documentat de sarcina gemelara.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg.

Cele mai bune smartphone-uri mici

Multi utiilizatori de smartphone-uri sunt melancolici dupa perioada in care device-urile lor nu aveau ecrane mai mari de 5 inci. Era epoca unui telefon de dimensiunea iPhone-ului. intre timp, norma s-a mutat catre 5,5 - 6 inci. Va prezentam cele mai bune telefoane cu ecrane mici.

NUMAI DE BINE. Psihologia, cel mai bun instrument al dentistului

Zgomotul frezei stomatologice este, de cele mai multe ori, asociat de pacienti, cu un mic si nemilos pikamer. in acceptiunea pacientului ocazional, un astfel de instrument nu are ce cauta atat de aproape de creier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )