Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Liviu Dragnea, despre ofiterii acoperiti

România Liberă România Liberă,
VIDEO Liviu Dragnea, despre ofiterii acoperiti

Liviu Dragnea a declarat, marti, in legatura cu cererea judecatorului Horatius Dumbrava ca magistratii sa fie verificati daca sunt colaboratori ai serviciilor, ca este un demers sanatos. continuă pe România Liberă

Melescanu: Nu a fost nicio cerere legata de ofiterii acoperiti care candideaza la prezidentiale

Teodor Melescanu, dorector SIE, a declarat ca Traian Basescu nu a cerut in niciun fel vreo lista cu ofiterii acoperiti care candideaza la prezidentiale.

Liviu Dragnea: Sa nu se gandeasca UDMR ca vreodata in tara asta proiectul de autonomie va prinde viata (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca le transmite celor de la UDMR ca nu este de gluma cu demersul privind autonomia Tinutului Secuiesc si sa nu se gandeasca reprezentantii Uniunii ca un.

Dragnea, despre candidatura lui Melescanu: Nu cred intr-o hotarare la o ceasca de ceai seara, sa vedem pentru cine a facut-o

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca este de interes motivatia principala pentru care Teodor Melescanu a renuntat la sefia SIE in favoarea candidaturii la prezidentiale. in Romania e posibil.

Liviu Dragnea: Sa nu se gandeasca UDMR ca vreodata in tara asta proiectul de autonomie va prinde viata

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca le transmite celor de la UDMR ca nu este de gluma cu demersul privind autonomia Tinutului Secuiesc si sa nu se gandeasca reprezentantii Uniunii ca un.

Liviu Dragnea: Activitatea de salvamar va putea fi finantata din bugetul de stat

Guvernul a aprobat un proiect de ordonanta de urgenta privind undele masuri fiscale. Una dintre prevederi este ca finantarea activitatii de salvamar sa poata fi suportata si din bugetul de stat, anuntat vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a precizat ca in acest moment, finantarea se face din bugetul autoritatilor locale. Efortul bugetar anual pentru finantarea activitatii salvamarilor va fi de 4 milioane de lei incepand din 2015.

Liviu Dragnea: Suntem multi pentru ca suntem buni, dar suntem buni pentru ca suntem uniti

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a tinut primul discurs al evenimentului de la Arena Nationala pentru lansarea lui Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni. Iata principalele puncte ale.

Liviu Dragnea: PSD e indragostit de Romania

In deschiderea festivitatii de lansare a candidaturii lui Ponta la prezindentiale, Liviu Dragnea a declarat de la tribuna ca PSD este indragostit de tara lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )