Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Marin Condescu este noul manager general la FC Universitatea Craiova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Marin Condescu este noul manager general la FC Universitatea Craiova

Marin Condescu a declarat in aceasta seara ca a semnat o intelegere cu Adrian Mititelu si este noul manager la FC Universitatea Craiova. continuă pe Adevărul

Marin Condescu semneaza cu Mititelu: manager general la Universitatea Craiova.

Fostul presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, care s-a retras de la clubul gorjean saptamana aceasta, a devenit manager general al FC Universitatea Craiova. Condescu declara ca a semnat o intelegere in acest sens cu patronul gruparii, Adrian Mititelu, conform Mediafax. Condescu a afirmat ca, in noua postura, va face echipa cu Emil Sandoi, obiectivul fiind acela de a promova FC Universitatea in Liga I, nefiind exclus ca in lot sa fie adusi jucatori de la Pandurii care doresc .

Condescu, manager general la FC Universitatea Craiova

Mutare spectaculoasa din partea lui Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, acesta numindul-l pe Marin Condescu in postul de manager general.

Nicolae Cornea, noul inspector general al IGSU

Nicolae Cornea este noul inspector general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, relateaza B1 TV. El a fost imputernicit joi seara, iar vineri isi preia atributiile. Cornea il inlocuieste in.

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

Nicolae Cornea este noul sef Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, functie pe care o preia vineri, dupa demisia lui Ion Burlui. Colonelul Nicolae Cornea a fost imputernicit joi sa preia atributiile functiei de inspector general al IGSU.

Nicolae Cornea este noul sef al IGSU

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), inlocuindu-l pe Ion Burlui care a demisionat in urma scandalului legat de accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )