Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Medicii ameninta cu greva generala.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. // Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. Stire in curs de actualizare.

Medicii strang semnaturi pentru greva de avertisment si greva generala. Guvernantii au raspuns pana acum prin tacere, nu avem alta solutie!

Angajatii din sistemul de sanatate sunt incurajati de Federatia Sindicatelor Medicilor Dr. Ioan Cantacuzino sa isi dea acordul pentru declansarea procedurilor de greva de avertisment si, ulterior, de greva generala. Acestea vor avea loc cel mai probabil chiar in luna noiembrie, a explicat medicul Florin Chirculescu, liderul sindical.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )