Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Mike Tyson, despre Floyd Mayweather: E un om foarte mic, speriat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mike Tyson, despre Floyd Mayweather: E un om foarte mic, speriat

Mike Tyson a afirmat, inaintea meciului de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, ca americanul este un om foarte mic, speriat, scrie Huffington Post. continuă pe Hotnews

Floyd Mayweather Jr. vs Manny Pacquiao: Toate detaliile despre meciul secolului de pe 2 mai, din Las Vegas

Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao se vor intalni pe 2 mai, in MGM Grand Garden Arena - Las Vegas, in ceea ce a fost numit meciul secolului. In Romania meciul va putea fi urmarit in direct pe Dolcesport si ProTV incepand cu ora 06:00. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante detalii in legatura cu unul din cele mai importante meciuri din istoria boxului profesionist.

De ce e mai iubit Manny Pacquiao ca Floyd Mayweather: ultima aroganta a americanului

Floyd Mayweather nu rateaza nici o ocazie de a-si etala averea si a lansat un filmulet in care isi expune bogatiile. Marele meci e duminica dimineata, in direct pe DolceSport si pe ProTv.

Alegeri parlamentare in Marea Britanie: Conservatorii par a avea un foarte mic avans, dar laburistii ar putea intoarce rezultatul prin alianta perdantilor

Alegerile parlamentare britanice din 7 mai reprezinta o bataie de cap pentru institutiile de sondaj, care prezic toate un rezultat foarte strans, dar sunt divizate in ceea ce priveste deznodamantul. Cu atat mai mult cu cat conservatorii, care ar putea obtine cel mai mare numar de parlamentari, ar putea fi privati de victorie printr-o alianta a perdantilor condusa de laburisti, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )