Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO! O minge de par de 4 kilograme a fost scoasa din stomacul unei adolescente

Antena3 Antena3,
VIDEO! O minge de par de 4 kilograme a fost scoasa din stomacul unei adolescente

O adolescenta care s-a plans de dureri de stomac a avut supriza vietii ei cand a ajuns la medic. S-a dovedit ca durerile proveneau de la o sursa total neobisnuita. Din stomacul fetei, medicii au scos aproximativ. continuă pe Antena3

MAE: in total, 54 de romani au fost extrasi din zona de conflict din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, informeaza Mediafax.

Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, fostul ministru de Interne Cristian David a descoperit calea credintei. Astfel, recent eliberat din arest.

MAE: Alti 9 cetateni romani au ajuns in siguranta in Romania, dupa ce au fost evacuati din Yemen

Continua evacuarea romanilor din Yemen. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul ca alti noua cetateni romani au ajuns in siguranta in tara, informeaza B1 TV. O mama si doi copii, stabiliti in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )