Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, despre Spitalul Judetean Ploiesti: Am fost internat si sunt viu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, despre Spitalul Judetean Ploiesti: Am fost internat si sunt viu

Presedintele Consiliului Judetean Mircea Cosma a sustinut luni, in timpul controlului lui Raed Arafat la Spitalul Judetean Ploiesti, ca nu a avut niciodata sesizari despre nemultumirile pacientilor, ca le-a aflat din presa si ca, in ceea ce-l priveste, a fost internat in acest spital si este viu. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Revoltator! Copil nascut cu multiple malformatii la Spitalul Judetean Slatina. Familia acuza, medicii se scuza

Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina, care si-a capatat in ultimii ani tristul renume de spital al groazei din cauza numeroaselor scandaluri de malpraxis soldate cu pierderi de vieti umane, iese din nou evidenta cu o noua drama. Un copil s-a nascut aici, zilele trecute, cu multiple malformatii si are sanse reduse de supravietuire. Familia bebelusului acuza medicii de superficialitate, iar acestia se scuza.

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean. intre timp, presedintele Consiliului Judetean Prahova da din umeri si spune ca nu e nimic in neregula in faptul ca o.

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean Ploiesti se solidarizeaza cu chirurgul Dan Oprea

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean din Ploiesti au semnat scrisoarea deschisa prin care isi exprima sustinerea fata de chirurgul Dan Oprea si fac apel la colegii din tara care se confrunta cu probleme similare sa vorbeasca public despre acestea.

Mesajul doctorilor de la Spitalul Judetean din Ploiesti: Oamenilor le este teama sa se mai prezinte la medic

Intr-o noua scrisoare publica, medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti vorbesc despre un asediu al presei asupra medicilor care a indus teama in randul pacientilor, iar oamenilor le este teama sa se prezinte la medic.

Ancheta extinsa la Spitalul Judetean Ploiesti. Raed Arafat conduce echipa trimisa de ministrul Sanatatii

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, se afla luni la Ploiesti pentru a coordona echipa mixta de control formata din inspectori ai ministerului si reprezentanti ai autoritatilor locale, care verifica acuzatiile medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din oras potrivit carora ar fi expusi zilnic malpraxisului din cauza ustensilelor vechi.

Batrana legata de pat cu carpe, la Spitalul Judetean Ploiesti, in plin control al Ministerului Sanatatii

Rudele unei paciente au transmis unui post de televiziune imagini filmate joi in Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in care apare o batrana legata cu carpe de un pat. De miercuri, in unitatea medicala se desfasoara un control al Ministerului Sanatatii.

Averile sefilor de la spitalul Judetean din Ploiesti, tinute la secret

Averile managerilor si sefilor de sectii de la spitalul Judetean din Ploiesti, care ar trebui sa fie publice, sunt tinute la secret. Pe site-ul institutiei, toate linkurile cu declaratiile de avere ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )