Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat platforma politica Romania noastra. Geoana: Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat platforma politica Romania noastra. Geoana: Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat, duminica, la Romexpo, noua platforma politica Romania noastra. Geoana si Vanghelie, care au fost exclusi din PSD in luna noiembrie, au anuntat ca vor sa lanseze o noua formatiune politica, un nou PSD, ca raspuns la actualul PSD. Initiativa noastra pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o noua majoritate, vom avea un nou Guvern. Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie. 91% dintre romani si romance isi doresc un nou proiect de tara. Proiectul nostru politic, Romania noastra, pe care il lansam astazi in dezbatere publica, este contributia noastra la un nou proiect de tara. Sultanatul politic Ponta se va incheia in cateva saptamani, a spus Geoana in discursul de lansare. continuă pe Hotnews

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat platforma politica Romania noastra. Geoana: Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat, duminica, la Romexpo, noua platforma politica Romania noastra. Geoana si Vanghelie, care au fost exclusi din PSD in luna noiembrie, au anuntat ca vor sa lanseze o noua formatiune politica, un nou PSD, ca raspuns la actualul PSD. Initiativa noastra pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o noua majoritate, vom avea un nou Guvern. Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie. 91% dintre romani si romance isi doresc un nou proiect de tara. Proiectul nostru politic, Romania noastra, pe care il lansam astazi in dezbatere publica, este contributia noastra la un nou proiect de tara. Sultanatul politic Ponta se va incheia in cateva saptamani, a spus Geoana in discursul de lansare.

Vasile Blaga mizeaza pe sprijin din partea lui Marian Vanghelie si Mircea Geoana pentru a darama guvernul Ponta

Copresedintele PNL Vasile Blaga se bazeaza pe sprijinul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si a aliatului sau, Mircea Geoana, pentru a darama guvernul condus de Victor Ponta. Blaga a declarat .

Europarlamentarul Cristian Preda ironizeaza Romania lui Geoana si Vanghelie

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat pe Facebok lansarea de duminica, de catre Marian Vanghelie si Mircea Geoana, a Grupului de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat.

Geoana si Vanghelie lanseaza noul PSD: Romania noastra va fi la guvernare

Mircea Geoana si Marian Vanghelie lanseaza, duminica, la Romexpo, Grupul de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat.

Geoana si Vanghelie lanseaza azi noul PSD

Mircea Geoana si Marian Vanghelie lanseaza, duminica, la Romexpo, Grupul de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat.

A fost anuntata data de lansare oficiala a partidului lui Geoana si Vanghelie

Mircea Geoana si Marian Vanghelie vor lansa, duminica, la Romexpo, Grupul de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat, informeaza Mediafax.

Cum comenteaza Dragnea negocierile lui Blaga cu Geoana si Vanghelie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Sinaia, ca ii doreste succes copresedintelui PNL Vasile Blaga in negocierile cu Marian Vanghelie si Mircea Geoana, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2552 seconds )